![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na, kaip ir kiti mano pašto man reikia naujo monitoriaus, nes tai tik vienas VAG ryšys taip Fancy padėti man rasti naujas stebėti? Aš nieko nežinau apie monitorių, kad jiems hopeing pasirinkti kai smegenys iš šio pokalbio praplėsti savo žinias xD Vadovas eilutes: Norėčiau, kad ji būtų platus ekranas Norėčiau dydis yra maždaug 20-22 Aš dought aš praleisti daugiau nei £ 350, taigi pigiau, tuo geriau (Y) Man labai patiko Kai kas geriau nei VAG ryšį, hehe! Thanks a lot! ir bet kokia informacija yra labai padėti! Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmm, gerai, ką reikia jai? Ar dėl lošimo? Ir ką gfx kortele turite? Tai padės dėl conector reikia. Be to, jūs norite HD ekranas? Kai aš žinau jų, turėsiu keletą monitorių išvaizdą.
| |||
| |||
| Gerai, gerai, ačiū už atsakymą! Žaidimų yeah = P I hav 7600GS atm = (žiūrėti į 9600GT arba 8800GT SLI, o gal ir jų Kas HD privalumas? ir Whats alternatyva HD? |
|
| |||
| |||
| gerai HD privalumas yra didesnės raiškos, alternatyva yra normalus ne HD, tačiau problema yra ta, kaina yra gana didelė, HD ekranuose nuo to, ką aš atsimenu, todėl, Jums bus norinčių DVI jungtis, ekrano šių kortelių savo mąstymą apie, aš nesu tikras, ar 7600GS yra DVI, bet aš manau jis mano kortelėje nėra, ir kad yra vyresnio amžiaus. I'll have mažai žiūrėti į monitorių už jus. |
|
| |||
| |||
| iš Quick Look, atrodo, kad jūs iš tiesų gali būti suteikta galimybė gauti 24 "ekranas kaina, kurią pasakė pirmąją žinutę, tačiau jis bus vienas iš pigesnių tuos, pabandykite ieškoti, kaip iš nuorodų žemiau ir stebi ir skaityti atsiliepimai apie juos ir pamatyti, jei yra bet koks jums patinka, bet jei abejojate, ar nori kitą nuomonę po to grįžti čia, ir aš tikiu, kad kas tau duos savo nuomonės. http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949 |
|
| |||
| |||
| Ačiū už greitą respons! yeah mano 7.600 GS "turi DVI jungtį, iš tikrųjų tai yra 2 ir I hav adapteris todėl VAG lmao atrodo, jaučiu 22 "daugiau nei kiti ... 24 extra 2 colių atrodo brangiai sumokėti taigi iš jūsų nuoroda (šitas) Ką turėčiau būti ieškote? kaip "1000:1 Contrast Ratio" Ką tai reiškia ^ ^ (pasakė ui nieko nežinome = P) Tai mano mano akis Asus Ačiū craiig / / |
|
| |||
| |||
| Gerai, nors aš jau sakiau anksčiau, tačiau tai "VGA ne VAG" tik tiek, žinote O dėl kontrasto tai turbūt geriau paaiškinti čia kaip aš galiu paaiškinti, kaip dėl kitų dalykų pažvelgti į tai Viewing Angle (kampas nuo statmens galite pamatyti monitorius), atsako trukmė (laikas, kurio reikia, kad monitoriaus ekrane vaizdą jis papasakojo dviem kalbomis) jie yra pagrindiniai dalykai, tačiau pažiūrėkite į atsiliepimus, ir aš norėčiau tik išsirinkti vieną, jei aš mačiau apžvalgą jie sakė, kad buvo gera (kai kurie monitoriai baddly pagaminti ir nesugeba greitai ar daug negyvų taškų (pikselių, kurie visada įjungti arba išjungti, sukelia juoda dėmė ekrane, arba balta dėmė ant ekrano) |
|
| |||
| |||
| Nuo specs atrodo visai gerai atrodo, ir mano brolis yra labai laimingas su savo Asus nešiojamas todėl aš nemanau, kad yra kokių nors su kompanija problemos, bet kaip ją kontroliuoti savarankiškai, o gal pabandyti pažvelgti į keletą albumų , pabandykite ieškoti per Google, ar naudojant naujienų Žinutės aparatūros Apžvalgos nuorodos ir ieško tokių sklypų, ką jie galvoja apie juos. |
|
| |||
| |||
| Gerai, wil do;) Nice one. gera info x) Thanks again |