mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Novērot Craiig =)

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 30, 2008, 09:26
Loceklis

Default Novērot Craiig =)

Nu, tāpat kā citi mani pastu Man ir vajadzīga jauna kontrolēt kā šis ir tikai VAG savienojums

tā fancy palīdzēt man atrast jaunu kontrolēt? es neko nezinu par monitoriem tā im hopeing izvēlēties kādu smadzenes this thread paplašinātu manas zināšanas xD

guide lines:
Es vēlētos, lai to platformāta
Es gribētu izmērs aptuveni 20-22
Es dought i tērēs vairāk nekā £ 350, lai lētāk labāk (Y)
Es ļoti daudz, piemēram, somthing labāk nekā VAG savienojums, hehe!

thanks a lot!
un jebkādu informāciju, ir liels help!

Craiig / /
Old Aprīlis 30, 2008, 09:36
Donors Group

hmm, labi, ko jums tas ir vajadzīgs? tas ir spēļu? Un ko gfx karte ir jums? tas palīdzību conector nepieciešams. Tāpat jūs vēlaties HD ekrāna? Reiz es zinu šo, man būs jāmeklē kādu monitoriem.

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Aprīlis 30, 2008, 10:08
Loceklis

ok labi, paldies par atbildi!
spēļu yeah = P
i hav 7600GS atm = (apskatīt 9600GT vai 8800GT un varbūt SLI tos
whats priekšrocība HD? un whats alternatīvu HD?
Old Aprīlis 30, 2008, 10:12
Donors Group

arī priekšrocība HD ir augstāka izšķirtspēja, alternatīva ir normālu non-HD, tomēr problēma ir, cena ir diezgan augsta, HD ekrāniem no tā, ko es atceros, un tādēļ Jums būs vēlas DVI savienotājs ekrāns šīm kārtīm jūsu domas par to, es neesmu pārliecināts, ja 7600GS ir DVI, bet es pieņemu, tas ir kā mana karte nav, un tas ir vecāki. Es ņemšu nedaudz izpētīt monitori jums.
Old Aprīlis 30, 2008, 10:17
Donors Group

no ātri apskatīt, šķiet, tāpat kā jūs, iespējams, patiesībā varētu saņemt 24 "ekrāns cena, ko teica pirmo ierakstu, taču tas būs viens no lētāku tiem, mēģiniet meklē kā ar zemāk esošajām saitēm, uzrauga un lasīt pārskatus par tiem un paskatīties, vai ir kādi jums patīk, ja neesat pārliecināts par visiem, vai vēlaties otru atzinumu pēc tam atgriezieties šeit un es esmu pārliecināts, kāds jums sniegs atzinumu par tiem.

http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949
Old Aprīlis 30, 2008, 10:26
Loceklis

thanks for quick atbildoši!
yeah my 7.600 Gs ir DVI konektors, patiesībā tas ir 2 un i hav adapters padara VAG LMAO
Izskatās jūtu 22 "vairāk nekā citas ... 24 ārējs 2 inch šķiet augsta cena, kas jāmaksā
lai no jūsu saite (šis) Kas man var meklējat? piemēram, "1000:1 Contrast Ratio" Ko tas nozīmē ^ ^ (teicis, ui neko nezinu = P)
Tas notiek manā acu Asus

thanks craiig / /
Old Aprīlis 30, 2008, 10:36
Donors Group

ok, kaut es jau teicu agrāk, taču tas ir "VGA nē VAG" tikai, lai jūs zināt, Un par kontrasta attiecība tas ir iespējams izskaidrot labāk šeit nekā es varētu izskaidrot to, kā arī par citām lietām, apskatīt ir skata leņķa (leņķi no perpendikulārs redzat displejs no), reakcijas laiks (laiks, kas nepieciešams, lai monitoram parādīt attēlu, ir teicis, lai valodās) tie ir galvenās lietas, bet izskatās pēc pārskatīšanas, un es tikai izvēlēties vienu, ja es redzēju pārskats viņi teica, ka tas bija labi (daži monitori ir baddly izgatavoti un nespēj ātri vai ir daudzi miruši pikseļi (pikseļi, kas vienmēr ieslēgšana vai izslēgšana, rada melnu vietas uz ekrāna, vai balts plankums uz ekrāna)
Old Aprīlis 30, 2008, 10:45
Loceklis

hehe typo Es zināju, ka tiešām (Lieliski)
yeah i paradis, lai varētu redzēt ekrāna, no kā gandrīz jebkurā leņķī, ne pārāk bothered pie kā 160 degrees tu = P

nav kāds ir jebkādi komentāri Asus ^ ^
Cheers par help!
Old Aprīlis 30, 2008, 12:05
Donors Group

Sākot no specs tas izskatās diezgan labi izskatās, un mans brālis ir ļoti apmierināts ar savu ASUS portatīvo datoru, tāpēc es nedomāju, ka kādas ar sabiedrības problēmām, bet kā kontrolēt tā paša, varbūt mēģiniet apskatīti daži pārskati , mēģiniet meklēt, izmantojot Google vai, izmantojot in ziņu amatu aparatūras pārbaudes saites un meklējot tām vietām, redzēt, ko viņi domā par tiem.
Old Aprīlis 30, 2008, 14:06
Loceklis

ok, wil do;) Nice one. labs info x) thanks again
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.