rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

A Monitoruj Craiig =)

Reply

Narzędzia wątku
Old 30 kwiecień, 2008, 09:26
Członek grupy

Cóż, jak w moim i innych post potrzebuje nowego monitora, jak ten jeden tylko VAG połączenia

tak fantazyjnych pomaga mi znaleźć nowy monitor? Nic nie wiem o monitory hopeing im tak, aby wybrać niektóre umysły od tego wątku, aby poszerzyć swoją wiedzę xD

przewodnik wiersze:
Chciałbym, aby był szeroki ekran
Chciałbym wielkość na około 20 do 22
I dought i spędzą ponad £ 350, a więc taniej, tym lepiej (T)
Chciałbym bardzo somthing lepiej niż VAG związku, hehe!

Thanks a lot!
oraz wszelkie informacje są bardzo pomocne!

Craiig / /
Old 30 kwiecień, 2008, 09:36
Grupa dawcy

hmm, dobrze, co musimy zrobić to dla? jest to w grach? A co gfx karty masz? pomoże to na conector wymagane. Również chcesz HD ekranie? Po znam tych, będę mieć wygląd niektórych monitorach.

My System: Pierwsze OC

Procesor (y):
Intel E2180@2.85
Płyta główna:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamięć RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Karta graficzna (y):
Gainward ATI 3850
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chłodzenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieć / Internet:
na pokładzie / rzekomo 10Meg dziewicy kabla
Monitor (y):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (-y):
XP Home
Old 30 kwiecień, 2008, 10:08
Członek grupy

ok dobrze, dzięki za odpowiedź!
gra yeah = P
i hav jeden 7600GS atm = (zobacz na 9600GT lub 8800GT SLI i może je
whats korzyść HD? whats i ewentualnie do HD?
Old 30 kwiecień, 2008, 10:12
Grupa dawcy

również tę zaletę, że jest wyższa rozdzielczość HD, alternatywa jest normalne nie HD, jednak problem jest, cena jest dość wysoka dla ekranów HD od tego, co pamiętam, i tak będzie brakować złącza DVI na ekranie tych kart swoje myślenie na temat, nie jestem pewien czy 7600GS ma DVI, ale sądzę, jak to moja karta działa, i to starszych. Będę miał trochę nad monitorów dla Ciebie.
Old 30 kwiecień, 2008, 10:17
Grupa dawcy

z Quick Look, to wydaje się faktycznie może być w stanie zdobyć 24 "ekran w cenie powiedział pan w pierwszym listownie, jednak będzie on jednym z tych tańszych, spróbuj się jako monitory w poniższych linków i przeczytaj Opinie na ich temat i sprawdzić, czy istnieją jakiekolwiek chcesz, jeśli jakiekolwiek wątpliwości lub chcesz inną opinię po to tu, a ja jestem na pewno ktoś Ci opinii na ich temat.

http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949
Old 30 kwiecień, 2008, 10:26
Członek grupy

dzięki za szybki respons!
yeah mój 7600 GS posiada złącze DVI, to w rzeczywistości ma 2 i ja hav adaptera co VAG lmao
Wygląda na to, czuję 22 "więcej niż inni ... 24 za dodatkowe 2 cali wydaje się wysoka cena do zapłacenia
tak z linku (to), Co powinno być i szukasz? jak w "Kontrast 1000:1 Ratio" co to znaczy ^ ^ (powiedział ui nie wiem = P)
Przybiera moje oko Asus

dzięki craiig / /
Old 30 kwiecień, 2008, 10:36
Grupa dawcy

ok, powinienem coś powiedziałem wcześniej, ale to "nie VGA VAG" tak wiesz A dla kontrastu stosunek to prawdopodobnie wytłumaczyć lepiej tu niż mogę to wyjaśnić, jak do innych rzeczy patrzeć na to kąt widzenia (kąt z prostopadle widać wyświetlacz z), czas reakcji (czas potrzebny do monitora, aby wyświetlić obraz to powiedziałem, aby wyświetlić) są są głównym, ale spojrzeć na recenzje, a ja tylko wybrać jeden, jeśli Widziałam recenzję powiedzieli to dobry (niektóre monitory są wykonane baddly lub szybko i nie mają wiele martwych pikseli (piksele, które są zawsze włączyć lub wyłączyć, powodując czarny miejscu na ekranie, lub białych plamek na ekranie)
Old 30 kwiecień, 2008, 10:45
Członek grupy

hehe literówka I knew it really (Cheers)
yeah I wont być w stanie zobaczyć na ekranie jak z prawie dowolnym kątem, a nie za jedno na 160 stopni jak ty = P

nie jedną ma żadnych uwag na temat Asus ^ ^
cheers for the help!
Old 30 kwiecień, 2008, 12:05
Grupa dawcy

Z niecierpliwością na specyfikacji wygląda całkiem dobry, a mój brat jest bardzo zadowolony ze swojego laptopa ASUS więc nie sądzę, istnieją problemy z firmą, ale jak dla monitora to samodzielnie, może próbować się na kilka opinii , wyszukiwanie poprzez Google, lub korzystając z łączy w wiadomościach stanowisk dla sprzętu opinii i wyszukiwanie tych witryn, zobacz, co myśli o nich.
Old 30 kwiecień, 2008, 14:06
Członek grupy

ok, wil zrobić;) nice one. good info x) thanks again
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.