![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cóż, jak w moim i innych post potrzebuje nowego monitora, jak ten jeden tylko VAG połączenia tak fantazyjnych pomaga mi znaleźć nowy monitor? Nic nie wiem o monitory hopeing im tak, aby wybrać niektóre umysły od tego wątku, aby poszerzyć swoją wiedzę xD przewodnik wiersze: Chciałbym, aby był szeroki ekran Chciałbym wielkość na około 20 do 22 I dought i spędzą ponad £ 350, a więc taniej, tym lepiej (T) Chciałbym bardzo somthing lepiej niż VAG związku, hehe! Thanks a lot! oraz wszelkie informacje są bardzo pomocne! Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, dobrze, co musimy zrobić to dla? jest to w grach? A co gfx karty masz? pomoże to na conector wymagane. Również chcesz HD ekranie? Po znam tych, będę mieć wygląd niektórych monitorach.
| |||
| |||
| ok dobrze, dzięki za odpowiedź! gra yeah = P i hav jeden 7600GS atm = (zobacz na 9600GT lub 8800GT SLI i może je whats korzyść HD? whats i ewentualnie do HD? |
|
| |||
| |||
| również tę zaletę, że jest wyższa rozdzielczość HD, alternatywa jest normalne nie HD, jednak problem jest, cena jest dość wysoka dla ekranów HD od tego, co pamiętam, i tak będzie brakować złącza DVI na ekranie tych kart swoje myślenie na temat, nie jestem pewien czy 7600GS ma DVI, ale sądzę, jak to moja karta działa, i to starszych. Będę miał trochę nad monitorów dla Ciebie. |
|
| |||
| |||
| z Quick Look, to wydaje się faktycznie może być w stanie zdobyć 24 "ekran w cenie powiedział pan w pierwszym listownie, jednak będzie on jednym z tych tańszych, spróbuj się jako monitory w poniższych linków i przeczytaj Opinie na ich temat i sprawdzić, czy istnieją jakiekolwiek chcesz, jeśli jakiekolwiek wątpliwości lub chcesz inną opinię po to tu, a ja jestem na pewno ktoś Ci opinii na ich temat. http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949 |
|
| |||
| |||
| dzięki za szybki respons! yeah mój 7600 GS posiada złącze DVI, to w rzeczywistości ma 2 i ja hav adaptera co VAG lmao Wygląda na to, czuję 22 "więcej niż inni ... 24 za dodatkowe 2 cali wydaje się wysoka cena do zapłacenia tak z linku (to), Co powinno być i szukasz? jak w "Kontrast 1000:1 Ratio" co to znaczy ^ ^ (powiedział ui nie wiem = P) Przybiera moje oko Asus dzięki craiig / / |
|
| |||
| |||
| ok, powinienem coś powiedziałem wcześniej, ale to "nie VGA VAG" tak wiesz A dla kontrastu stosunek to prawdopodobnie wytłumaczyć lepiej tu niż mogę to wyjaśnić, jak do innych rzeczy patrzeć na to kąt widzenia (kąt z prostopadle widać wyświetlacz z), czas reakcji (czas potrzebny do monitora, aby wyświetlić obraz to powiedziałem, aby wyświetlić) są są głównym, ale spojrzeć na recenzje, a ja tylko wybrać jeden, jeśli Widziałam recenzję powiedzieli to dobry (niektóre monitory są wykonane baddly lub szybko i nie mają wiele martwych pikseli (piksele, które są zawsze włączyć lub wyłączyć, powodując czarny miejscu na ekranie, lub białych plamek na ekranie) |
|
| |||
| |||
| Z niecierpliwością na specyfikacji wygląda całkiem dobry, a mój brat jest bardzo zadowolony ze swojego laptopa ASUS więc nie sądzę, istnieją problemy z firmą, ale jak dla monitora to samodzielnie, może próbować się na kilka opinii , wyszukiwanie poprzez Google, lub korzystając z łączy w wiadomościach stanowisk dla sprzętu opinii i wyszukiwanie tych witryn, zobacz, co myśli o nich. |
|
| |||
| |||
| ok, wil zrobić;) nice one. good info x) thanks again |