mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Un monitor pentru Craiig =)

Reply

Thread Tools
Old 30 aprilie 2008, 09:26
Grupul de stat

Default Un monitor pentru Craiig =)

Ei bine, la fel ca în alte meu post am nevoie de un nou monitor, deoarece aceasta are doar o conexiune VAG

atât de la modă ajutând-mă să găsesc un nou monitor? Nu ştiu nimic despre monitorizează atât de important, pentru a lua unele hopeing creierul din acest thread pentru a lărgi cunoştinţele mele xD

Ghid de linii:
Mi-ar plăcea să fie ecran lat
Aş dori să fie de dimensiunea de aproximativ 20 la 22 de
Am dought i va cheltui peste 350 £, deci mai ieftin cu atât mai bine (Y)
Mi-ar place foarte mult mai bine decât somthing VAG conexiune, hehe!

Multumesc mult!
, precum şi orice informaţie este de mare ajutor!

Craiig / /
Old 30 aprilie 2008, 09:36
Grupul de donator

Hmm, bine, ce-ai nevoie de ea pentru? este pentru jocuri? Si ce gfx card ai? Acest lucru vă va ajuta pentru conector necesare. De asemenea, mai vrei un ecran HD? Odată ce aceste ştiu, voi avea o privire de unele monitoare.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 30 aprilie 2008, 10:08
Grupul de stat

ok bine, mulţumesc pentru răspuns!
de jocuri, da = P
i hav un 7600GS atm = (uita-te la un 9600GT sau 8800GT şi poate că le-SLI
ce este în avantajul HD? şi ce este de alternativă la HD?
Old 30 aprilie 2008, 10:12
Grupul de donator

bine avantajul de a HD este mai mare rezoluţia, alternativa este normal non-HD, cu toate acestea, problema este, în care preţul este destul de mare pentru ecrane HD, de la ceea ce mi-l amintesc, şi aşa, va fi lipsit un conector DVI pentru ecran pentru aceste carduri dvs. gândesc, nu sunt sigur dacă are un 7600GS DVI, dar presupun ca le-a mea carte nu, şi asta este cel mai în vârstă. Voi avea o mica privi în monitoare pentru tine.
Old 30 aprilie 2008, 10:17
Grupul de donator

de la o scurtă privire, se pare ca s-ar putea de fapt să poată primi un 24 "ecran pentru preţul pe care a spus în primul post, cu toate acestea, va fi una dintre cele mai ieftine, încercaţi să căutaţi ca monitoarele din linkurile de mai jos şi a citi comentarii despre ei şi a vedea dacă există orice doriţi, dacă sigur despre orice, sau vrei o altă opinie publica din nou aici, şi sunt sigur cineva iti va da un aviz cu privire la acestea.

http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949
Old 30 aprilie 2008, 10:26
Grupul de stat

Multumesc pentru respons rapid!
da-mi 7600 GS a conectorul DVI, de fapt, le-a 2 şi i hav un adaptor care se VAG lmao
pare ca ma simt de 22 "mai mult decât pe ceilalţi ... 24 de extra 2 inch pare o mare preţ la plata
atât de pe link-ul (acesta) Ceea ce ar trebui să i se caută? ca în "1000:1 Contrast Ratio" Ce înseamnă asta ^ ^ (spus ui stiu nimic = P)
Acest lucru are ochi Asus

mersi craiig / /
Old 30 aprilie 2008, 10:36
Grupul de donator

ok, ceva ce ar trebui să aibă spus mai devreme, dar este "VGA nu VAG" ca să ştii Si pentru a ratei de contrast este, probabil, a explicat mai bine aici Nu pot explica decât ea, ca şi pentru alte lucruri pe care trebuie să se uite la unghi (unghiul de la perpendicular puteţi vedea pe ecran de la), timpul de răspuns (timpul necesar pentru a monitoriza pentru a afişa imaginea este spus pentru a afişa) au sunt principalele lucruri, dar uita-te la comentarii, şi aş alege doar una, dacă l-am văzut-o analiză în care a spus că a fost bună (unele monitoare sunt baddly a făcut şi nu au multe de repede sau mort pixeli (pixeli, care sunt mereu pe sau în afara, cauzând un negru de la faţa locului de pe ecran, sau un alb la faţa locului de pe ecran)
Old 30 aprilie 2008, 10:45
Grupul de stat

hehe greşeli Am cunoscut-o cu adevărat (Noroc)
Da, am obiceiul de a se putea vedea pe ecran ca la aproape orice unghi, nu prea deranjat ca la 160 de grade mii = P

nici una nu are nici un comentariu cu privire la Asus ^ ^
Noroc pentru ajutor!
Old 30 aprilie 2008, 12:05
Grupul de donator

Din pare a specs se pare destul de bun, şi pe fratele meu este foarte fericit cu asus laptop deci nu cred că există probleme cu societatea, dar ca pentru monitor este de autoreglementare, poate încerca uita la câteva revizuiri , încercaţi să căutaţi prin intermediul Google, sau folosind link-urile de ştiri în posturi pentru hardware revizuiri şi căutarea acele site-uri, a se vedea ceea ce ei cred a acestora.
Old 30 aprilie 2008, 14:06
Grupul de stat

ok, va face;) un frumos. bună info x) multumesc din nou
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.