menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

A Monitor pre Craiig =)

Reply

Thread Tools
Old 30. apríla 2008, 09:26
Člen Skupina

Default A Monitor pre Craiig =)

Tak, ako v mojich ďalších post Potrebujem nový monitor, pretože to je jediný VAG pripojenie

tak vymyslené mi pomáha nájsť nový monitor? Nič neviem o monitorech tak im hopeing vybrať niektoré mozgy z tohto vlákno rozšíriť moje znalosti xD

Sprievodca riadky:
Chtěl bych, aby sa celej obrazovke
Chcem veľkosť je okolo 20 - 22
I Doughty aj strávi viac ako 350 libier, takže je lacnejšia, tým lepšie (Y)
Bol by som veľmi rád somthing lepší než VAG pripojenie, hehe!

díky moc!
a všetky informácie je veľká pomoc!

Craiig / /
Old 30. apríla 2008, 09:36
Darcu Skupina

hmm, no, čo potrebujete je? je to hra? A čo GFX kartu máš? To pomôže pre konektor nevyžaduje. Tiež si chcete HD obrazovku? Potom, čo viem, tieto, já sa pozrieť na niektoré monitory.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 30. apríla 2008, 10:08
Člen Skupina

ok dobre, vďaka za odpoveď!
herné jo = P
HAV i jeden 7600GS atm = (pozrite sa na 9600GT a 8800GT a možno im SLI
Čo je výhodou HD? a čo je alternatívou k HD?
Old 30. apríla 2008, 10:12
Darcu Skupina

aj tú výhodu, že má vyššie rozlíšenie HD, je alternatívou je bežné non-HD, ale problém je, že cena je pomerne vysoká u HD obrazoviek z toho, co já pamatuju, a tak si budete chcieť jeden DVI konektor na obrazovku pre tieto karty vášho premýšľanie o, nie som si istý, ak 7600GS má DVI, ale predpokladať, že ak moja karta nemá, a že je staršia. Dám si trochu nahliadnuť do monitory pre vás.
Old 30. apríla 2008, 10:17
Darcu Skupina

z rýchlo pozrieť, ako sa zdá, ako by ste skutočne mohli mať 24 "displej pre cenu, ktorú ste povedal v prvý príspevok, však bude jeden z tých lacnejších, skúste hľadať ako monitory na nižšie uvedené odkazy a čítať recenzia o nich a zistili, či existujú nejaké máte radi, ak si nie ste istí o všetkých, alebo chcete iný názor post je tu, a som si istý niekto vám názor na ne.

http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949
Old 30. apríla 2008, 10:26
Člen Skupina

vďaka za rýchlu respons!
jo moje 7600 G má DVI konektor, v skutočnosti má 2 a HAV aj adaptér, ktorý VAG LMAO
vyzerá aj cíti 22 "viac ako ostatní ... 24 pre extra 2 palce zdá vysoká cena, ktorú zaplatí
takže z vášho odkazu (tento), Čo by som mal hľadať? rovnako ako v "Kontrastný pomer 1000:1" čo to znamená ^ ^ (povedal ui vedieť nič = P)
To je moje oko Asus

vďaka craiig / /
Old 30. apríla 2008, 10:36
Darcu Skupina

ok, niečo, čo by už bolo povedané predtým, ale je to "VGA VAG nie" len tak, vieš A pre kontrastný pomer je to asi vysvetliť lepšie tady ako som jej to vysvetliť, a na iné veci pozrieť sa na je zorný uhol (uhol od kolmej vidíte na displeji z), doba odozvy (čas potrebný k monitoru pre zobrazenie obrazu je povedané na displeji), ktoré sú hlavné veci, ale pozrite sa na recenze a budem len vybrať jedno jestli jsem viděl recenzi povedali to bolo dobré (niektoré monitory majú baddly, a nepodarí rýchlo a majú mnoho mŕtvych bodov (pixelov, ktoré sú vždy zapnutá alebo vypnutá, spôsobuje čierne miesto na obrazovke, alebo biele miesto na obrazovke)
Old 30. apríla 2008, 10:45
Člen Skupina

hehe typo Vedel som, že to naozaj (Vďaka)
jo i zvyknutý byť schopní vidieť na obrazovke, ako takmer z akéhokoľvek uhla, nie príliš obťažoval na 160 stupňov, ako ty = P

sa niektorý mať žiadne pripomienky týkajúce Asus ^ ^
nazdraví za pomoc!
Old 30. apríla 2008, 12:05
Darcu Skupina

Od vyzerá zo špecifikácie to vyzerá docela dobre, a môj brat je veľmi spokojný s jeho asus notebook tak si nemyslím, že tam sú nejaké problémy s firmou, ale ako na monitore sa samostatne, možno pokúsi sa pozrieme na niekoľko recenzia Skúste hľadať cez google, alebo pomocou odkazov na novinky miest pre hardvér recenze a vyhľadávanie týchto stránkach nájdete to, čo si myslia, že z nich.
Old 30. apríla 2008, 14:06
Člen Skupina

ok, wil robiť;) Pěkný. dobré info x) vďaka
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hľadáte lepšie Monitor xZoDiACx Graphics Cards & Monitory 3 5. júla 2009 14:32
Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí mida Všeobecné Hardware Chat 1 9. jún 2009 15:05
Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty Desertfish Graphics Cards & Monitory 7 31. marec 2008 12:43
LCD monitor - Vaše súčasné sledovať ... Počítačové Spec Všeobecné Hardware Chat 5 6. októbra 2006 01:33
Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... Snake Všeobecné Hardware Chat 8 26. September 2006 10:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.