![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tak, ako v mojich ďalších post Potrebujem nový monitor, pretože to je jediný VAG pripojenie tak vymyslené mi pomáha nájsť nový monitor? Nič neviem o monitorech tak im hopeing vybrať niektoré mozgy z tohto vlákno rozšíriť moje znalosti xD Sprievodca riadky: Chtěl bych, aby sa celej obrazovke Chcem veľkosť je okolo 20 - 22 I Doughty aj strávi viac ako 350 libier, takže je lacnejšia, tým lepšie (Y) Bol by som veľmi rád somthing lepší než VAG pripojenie, hehe! díky moc! a všetky informácie je veľká pomoc! Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm, no, čo potrebujete je? je to hra? A čo GFX kartu máš? To pomôže pre konektor nevyžaduje. Tiež si chcete HD obrazovku? Potom, čo viem, tieto, já sa pozrieť na niektoré monitory.
| |||
| |||
| ok dobre, vďaka za odpoveď! herné jo = P HAV i jeden 7600GS atm = (pozrite sa na 9600GT a 8800GT a možno im SLI Čo je výhodou HD? a čo je alternatívou k HD? |
|
| |||
| |||
| aj tú výhodu, že má vyššie rozlíšenie HD, je alternatívou je bežné non-HD, ale problém je, že cena je pomerne vysoká u HD obrazoviek z toho, co já pamatuju, a tak si budete chcieť jeden DVI konektor na obrazovku pre tieto karty vášho premýšľanie o, nie som si istý, ak 7600GS má DVI, ale predpokladať, že ak moja karta nemá, a že je staršia. Dám si trochu nahliadnuť do monitory pre vás. |
|
| |||
| |||
| z rýchlo pozrieť, ako sa zdá, ako by ste skutočne mohli mať 24 "displej pre cenu, ktorú ste povedal v prvý príspevok, však bude jeden z tých lacnejších, skúste hľadať ako monitory na nižšie uvedené odkazy a čítať recenzia o nich a zistili, či existujú nejaké máte radi, ak si nie ste istí o všetkých, alebo chcete iný názor post je tu, a som si istý niekto vám názor na ne. http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949 |
|
| |||
| |||
| vďaka za rýchlu respons! jo moje 7600 G má DVI konektor, v skutočnosti má 2 a HAV aj adaptér, ktorý VAG LMAO vyzerá aj cíti 22 "viac ako ostatní ... 24 pre extra 2 palce zdá vysoká cena, ktorú zaplatí takže z vášho odkazu (tento), Čo by som mal hľadať? rovnako ako v "Kontrastný pomer 1000:1" čo to znamená ^ ^ (povedal ui vedieť nič = P) To je moje oko Asus vďaka craiig / / |
|
| |||
| |||
| ok, niečo, čo by už bolo povedané predtým, ale je to "VGA VAG nie" len tak, vieš A pre kontrastný pomer je to asi vysvetliť lepšie tady ako som jej to vysvetliť, a na iné veci pozrieť sa na je zorný uhol (uhol od kolmej vidíte na displeji z), doba odozvy (čas potrebný k monitoru pre zobrazenie obrazu je povedané na displeji), ktoré sú hlavné veci, ale pozrite sa na recenze a budem len vybrať jedno jestli jsem viděl recenzi povedali to bolo dobré (niektoré monitory majú baddly, a nepodarí rýchlo a majú mnoho mŕtvych bodov (pixelov, ktoré sú vždy zapnutá alebo vypnutá, spôsobuje čierne miesto na obrazovke, alebo biele miesto na obrazovke) |
|
| |||
| |||
| Od vyzerá zo špecifikácie to vyzerá docela dobre, a môj brat je veľmi spokojný s jeho asus notebook tak si nemyslím, že tam sú nejaké problémy s firmou, ale ako na monitore sa samostatne, možno pokúsi sa pozrieme na niekoľko recenzia Skúste hľadať cez google, alebo pomocou odkazov na novinky miest pre hardvér recenze a vyhľadávanie týchto stránkach nájdete to, čo si myslia, že z nich. |
|
| |||
| |||
| ok, wil robiť;) Pěkný. dobré info x) vďaka |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hľadáte lepšie Monitor | xZoDiACx | Graphics Cards & Monitory | 3 | 5. júla 2009 14:32 |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| LCD monitor - Vaše súčasné sledovať ... | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. októbra 2006 01:33 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |