![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па, као и у другим мој пост Требам нови монитор јер то је само једна веза ва́г тако фанцы помоћ мене наћи нови монитор? Ништа не знам о монитора тако да им хопеинг покупити неке мозак овог тхреад проширити на моје знање КСД водич линије: Хтела бих да буде широки екран Хтела бих да буду величине око 20 до 22 Ја сам тесто ће потрошити око £ 350, тако да је јефтиније то боље (Ы) Ја бих јако воле сомтхинг боље него ва́г везе, хехе! пуно хвала! и било које информације је велик помоћ! Цраииг / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хмм, добро, што вам је потребно за то? то је за гаминг? И што су гфкс картицу имаш? То ће помоћи за спојни обавезна. Такође, желите један ХД екрану? Једном Знам то, морат ћу погледати неке мониторе.
| |||
| |||
| ок добро, хвала за одговор! гаминг ыеах = П ја хав 7600ГС АТМ = (гледати 9600ГТ или 8800ГТ и можда их сли што је предност ХД? а шта је алтернатива ХД? |
|
| |||
| |||
| али предност је већи ХД резолуцији, која је алтернатива је нормална нон-ХД, но проблем је, цена је прилично висока за ХД сцреенс фром шта ЈА сећати се, те је тако, бит ће вам зелимо један ДВИ порт за екран за оне ваше размишљање о картицама, Им 'не сигуран ако има 7600ГС ДВИ, али ја претпостављам да је то као моју картицу, а да је старија. Ја ћу мало погледати у мониторе за вас. |
|
| |||
| |||
| од брзи поглед, изгледа као да би могло бити у могућности за добити 24 "екран за цену коју је рекао унутра прво место, но то ће бити један од оних јефтинијих, пробати хандсоме као монитори у доње линкове и прочитајте рецензије о њима и видети ако постоје било какве желите, ако сигурни о било којој, или желите још један пост мишљење га овде, а сигуран сам да ће вам дати неко мишљење о њима. хттп://ууу.дабс.цом/продуцтлист.аспкс...лецтедИд=11109 хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/продуц...д=17&субид=510 хттп://ууу.оверцлоцкерс.цо.ук/продуц...д=17&субид=949 |
|
| |||
| |||
| хвала за брз респонсе! ыеах моје 7600 ГС има ДВИ прикључак, заправо је 2 и ја хав један адаптер чинећи га ва́г лмао изгледа као и осетите 22 "више од других ... 24. за додатних 2 инчни доима се да плате високу цену тако да из вашег линка (ово) Шта да буде тражите? као у "1000:1 Цонтраст ратио", шта то значи ^ ^ (УИ знају ништа рекао = П) То траје око моје Асус хвала цраииг / / |
|
| |||
| |||
| ок, ја би требао нешто рекли раније, али је "не ВГА ва́г" тек тако да знате И за омјер контраста је вероватно боље објаснио овде него што могу да објасне то, као и за друге ствари које треба погледати је угао гледања (угао од окомитост можете видети на екрану с), одзива (време које је потребно за монитор за приказ слике је рекао да приказује) они су главне ствари, али поглед на рецензије, а ја бих само да изаберете један ако сам видео рецензију рекоше да је добра (неки монитори су извршене и баддлы брзо пропасти или имају много мртвих пиксела (пиксели који су увек укључена или искључена, изазива црна мрља на екрану, или бела мрља на екрану) |
|
| |||
| |||
| Од погледа на наочаре изгледа прилично добро, а мој брат је врло сретна са својом Асус лаптоп тако да не мислите да има икаквих проблема са фирмом, али као и за монитор то селф, можда Погледајте пар рецензија , покушајте са претрагом на Гоогле, или користите линкове у новости постс хардвер рецензије и за оне који претражују уеб сајт, погледајте шта они мисле о њима. |
|
| |||
| |||
| ок, ће учинити;) лепо један. добар инфо кс) хвала опет |