az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Bir Monitör Craiig için =)

Reply

Konu Araçları
Old 30 Nisan 2008, 09:26
Üye Grubu

Default Bir Monitör Craiig için =)

Peki, diğer sonrası i bu sadece bir bağlantı väg olarak yeni bir monitör gerekir

bana yeni bir monitör bulmak yardımcı fantezi? Hiçbir şey hakkında izler bu iplik kimden xD bilgi arttırmak için bazı beyin almaya hopeing Sohbet biliyorum

kılavuz çizgileri:
Ben geniş ekran olmak için bir kez daha rica ediyorum
20 22 civarında olduğu boyutunu istiyorum
I £ 350 harcamak, bu yüzden bu (Y) daha ucuz dought
Ben de çok väg bağlantısı hehe daha somthing gibi!

thanks a lot!
ve her türlü bilgi büyük bir yardımcı!

Craiig / /
Old 30 Nisan 2008, 09:36
Bağış Grubu

ne için ihtiyacınız var Hmm, iyi,? bu oyun için? Ve ne Gfx kartı var? Bu conector gerekli için yardımcı olacaktır. Ayrıca, bir HD ekranı istiyorsun? Sonra bu bilgileri, bazı izler için bir göz atacağız.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 30 Nisan 2008, 10:08
Üye Grubu

Tamam tamam, cevap için teşekkür ederiz!
oyun evet = P
I HAV bir 7600GS ATM = (bir 9600GT veya 8800GT SLI ve belki de onlara bak
HD bir avantajı nedir? ve HD için alternatif nedir?
Old 30 Nisan 2008, 10:12
Bağış Grubu

HD iyi avantajı yüksek çözünürlüğü ise, alternatif normal olmayan HD, ancak bu sorun var ise, fiyat oldukça HD ekranlar için ne hatırlıyorum, ve öyleyse, ekran için bir DVI konektörüne isteyen olacaktır yüksek sizin düşünme konusunda emin değilim Bu kartların eğer 7600GS bir DVI var, ama ben olarak kart ve büyük's komutu vardır varsayıyorum. Senin için izler bir küçük göz vardır.
Old 30 Nisan 2008, 10:17
Bağış Grubu

Hızlı göz gelen, sizin gibi gerçekten fiyat için ilk sonrası söyledi 24 "ekran almanız mümkün olabilir gibi görünüyor, ancak en ucuz olan ve olacak aşağıdaki bağlantılarda monitörler gibi bakarak deneyin ve okumak değerlendirme varsa hakkında onları görmek istediğiniz gibi, eğer varsa ilgili, emin veya başka bir görüş buraya göndermeye istiyorum ve birisi bunları bir fikir verecektir eminim.

http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949
Old 30 Nisan 2008, 10:26
Üye Grubu

hızlı respons için teşekkürler!
Benim 7600 GS evet, DVI konektörüne sahip bir adaptör bu väg lmao yaparken 2 ve i HAV var aslında
I benziyor ekstra 2 inç için 22 "diğerlerinden daha fazla ... 24 hissediyorum ödemek için yüksek bir fiyat gibi görünüyor
Bu yüzden bağlantısından (bu) Ne arıyor olmalıdır? "olarak 1000:1 kontrast oranı" ne demek ^ ^ (UI dedi = P) bir şey biliyorum
Bu benim göz alıyor Asus

teşekkür craiig / /
Old 30 Nisan 2008, 10:36
Bağış Grubu

Tamam, daha önce belirtti gereken bir şey ama "VGA hiçbir väg" Sadece bu kadar biliyorsun's Ve muhtemelen daha iyi açıklanabilir's kontrast oranı için burada daha Ben ve diğer şeyler gibi bakmak için açıklayamam görüş açısı (özel açısı dik sizden ekranda görebilirsiniz), tepki süresi (saat için monitör göstermek için söylediklerimdi resmi görüntülemek için alır) olduğunu da (bazı izler baddly yapılan ana şey, ama bu değerlendirme bak, ve eğer bunu iyi olduğunu söyledi bir inceleme gördüm ben yalnızca bir seçim ve hızlı bir şekilde başarısız veya birçok ölü piksel (piksel her zaman açık veya kapalı olması, Ekran veya ekran üzerinde beyaz bir yerinde) siyah nokta neden
Old 30 Nisan 2008, 10:45
Üye Grubu

hehe yazım hatası Gerçekten biliyordum (Alkış)
evet ben alışkanlık neredeyse hiçbir açısı da at değil gibi ekranda görebilirsiniz 160 derece sen = P gibi

hiçbir biri herhangi bir yorum var Asus ^ ^
Yardım için şerefe!
Old 30 Nisan 2008, 12:05
Bağış Grubu

Oldukça iyi görünüyor özellikleri en görünüyor ve bu yüzden bu şirket ile herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum kardeşim çok onun ASUS dizüstü memnundur, Gönderen ama için kendini bu monitör, belki birkaç değerlendirmeleri bakın Google ile arama yapmayı deneyin veya donanım değerlendirmeleri için haber mesaj olarak bağlantıları ve arama bu siteleri kullanarak, bunları ne düşünüyorsun bakın.
Old 30 Nisan 2008, 14:06
Üye Grubu

ok, wil yapmak;) güzel bir. iyi bilgi x) sayesinde yeniden
Reply

Register

Bookmarks