менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Монітор для Craiig =)

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 квітня 2008, 09:26
Член групи

Ну, як і в інших моїх мені повідомлення потребує нових монітора, так як це має тільки одну зв'язок VAG

такі фантазії допомагають мені знайти нового монітора? Я нічого не знаю про такі моніторах їм hopeing зривати мізків з цієї нитки, щоб розширити свої знання XD

Керівництво рядки:
Я хотів би, щоб мати широкий екран
Я хотів би бути розміром від 20 до 22
Dought я буду витрачати більше £ 350, так дешевше, тим краще (У)
Я б дуже хотів Somthing краще, ніж VAG зв'язку, хе-хе!

Спасибо большое!
і будь-якої інформації, дуже допомагає!

Craiig / /
Old 30 квітня 2008, 09:36
Донор групи

Гм, ну, навіщо тобі це? це за гра? А що GFX карта у вас є? Це допоможе в Conector потрібно. Крім того, ви хочете екран HD? Колись я знаю це, мені доведеться шукати будь-моніторів.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 30 квітня 2008, 10:08
Член групи

OK добре, спасибо за ответ!
Та гра = P
Я Море 7600GS атм = (подивіться на 9600GT або 8800GT і, можливо, їх SLi
Whats перевагу HD? Whats та альтернатива HD?
Old 30 квітня 2008, 10:12
Донор групи

також переваги HD володіє більш високою роздільною здатністю, альтернативою є нормальною, не-HD, однак проблема є, ціна досить висока для екранів HD, наскільки я пам'ятаю, а значить, вам буде бажаючі роз'єму DVI на екрані цих карток, думаєш, я не впевнений, що 7600GS має DVI, але я вважаю, воно має як моя картка робить, а от дорослі. Я трохи дивитися на монітор для вас.
Old 30 квітня 2008, 10:17
Донор групи

з швидким поглядом, здається, що ви можете фактично мати можливість отримати 24 "екран на ціну, яку ви говорили в перший пост, проте він буде одним з них дешевше, спробуйте звернутися як спостерігачі в посилання нижче і читати відгуки про них і подивіться, є якісь хочеш, якщо знаєте про яких-небудь, або хочете іншої думки пост його сюди, і я впевнений, що хтось дасть вам думку про них.

http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510
http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949
Old 30 квітня 2008, 10:26
Член групи

Дякуємо за швидку Respons!
Та моєї 7600 GS має роз'єм DVI, насправді воно має 2 і я Море адаптер робить його VAG LMAO
Схоже, я відчуваю 22 "більше, ніж іншим ... 24 додатково 2 дюйми здається високою ціною
це з вашої посиланням (цей) Що я повинен бути шукаєте? як в "Коефіцієнт контрастності 1000:1" Що це означає ^ ^ (UI сказав нічого не знаю = Р)
Це займає мій очей Asus

Завдяки craiig / /
Old 30 квітня 2008, 10:36
Донор групи

Добре, що-то я сказав би раніше, але це "не VGA VAG" просто, щоб ви знали І для контрастністю це, ймовірно, пояснюється кращою тут чим я можу пояснити, як і для інших речей, щоб подивитися на це кут огляду (кут з перпендикулярній ви можете бачити дисплей с), час реакції (час, необхідний для монітора для відображення фотографій сказано для відображення), вони основні речі, але подивіться на відгуки, і я б тільки вибрати один, якщо я бачив огляді говорили, що це хороше (деякі спостерігачі зробили baddly і не швидко і багато мертвих точок (пікселів, які завжди або вимкнути, поява чорної плями на екрані, або біла пляма на екрані)
Old 30 квітня 2008, 10:45
Член групи

Hehe друкарську помилку Я знав, що насправді (Cheers)
Та я звичку мати можливість бачити на екрані, як з майже під будь-яким кутом, не дуже турбує на 160 градусів, як ти = P

чи яка-небудь одного, які зауваження по Asus ^ ^
Cheers за допомогу!
Old 30 квітня 2008, 12:05
Донор групи

Судячи з специфікаціям він виглядає досить добре, і мій брат дуже щаслива зі своїм ноутбуком ASUS, тому я не думаю, що є які-небудь проблеми з компанією, а також для моніторингу його самоврядування, може бути, спробуйте подивитися на кілька відгуків , спробуйте знайти через Google, або за допомогою посилань у новинах посад для апаратних оглядів і пошуку тих сайтах, подивитися, що вони думають про них.
Old 30 квітня 2008, 14:06
Член групи

OK, Вил робити;) Nice One. гарна інформація X) Ще раз спасибі
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.