![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ну, як і в інших моїх мені повідомлення потребує нових монітора, так як це має тільки одну зв'язок VAG такі фантазії допомагають мені знайти нового монітора? Я нічого не знаю про такі моніторах їм hopeing зривати мізків з цієї нитки, щоб розширити свої знання XD Керівництво рядки: Я хотів би, щоб мати широкий екран Я хотів би бути розміром від 20 до 22 Dought я буду витрачати більше £ 350, так дешевше, тим краще (У) Я б дуже хотів Somthing краще, ніж VAG зв'язку, хе-хе! Спасибо большое! і будь-якої інформації, дуже допомагає! Craiig / / |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гм, ну, навіщо тобі це? це за гра? А що GFX карта у вас є? Це допоможе в Conector потрібно. Крім того, ви хочете екран HD? Колись я знаю це, мені доведеться шукати будь-моніторів.
| |||
| |||
| OK добре, спасибо за ответ! Та гра = P Я Море 7600GS атм = (подивіться на 9600GT або 8800GT і, можливо, їх SLi Whats перевагу HD? Whats та альтернатива HD? |
|
| |||
| |||
| також переваги HD володіє більш високою роздільною здатністю, альтернативою є нормальною, не-HD, однак проблема є, ціна досить висока для екранів HD, наскільки я пам'ятаю, а значить, вам буде бажаючі роз'єму DVI на екрані цих карток, думаєш, я не впевнений, що 7600GS має DVI, але я вважаю, воно має як моя картка робить, а от дорослі. Я трохи дивитися на монітор для вас. |
|
| |||
| |||
| з швидким поглядом, здається, що ви можете фактично мати можливість отримати 24 "екран на ціну, яку ви говорили в перший пост, проте він буде одним з них дешевше, спробуйте звернутися як спостерігачі в посилання нижче і читати відгуки про них і подивіться, є якісь хочеш, якщо знаєте про яких-небудь, або хочете іншої думки пост його сюди, і я впевнений, що хтось дасть вам думку про них. http://www.dabs.com/productlist.aspx...lectedId=11109 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=510 http://www.overclockers.co.uk/produc...d=17&subid=949 |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за швидку Respons! Та моєї 7600 GS має роз'єм DVI, насправді воно має 2 і я Море адаптер робить його VAG LMAO Схоже, я відчуваю 22 "більше, ніж іншим ... 24 додатково 2 дюйми здається високою ціною це з вашої посиланням (цей) Що я повинен бути шукаєте? як в "Коефіцієнт контрастності 1000:1" Що це означає ^ ^ (UI сказав нічого не знаю = Р) Це займає мій очей Asus Завдяки craiig / / |
|
| |||
| |||
| Добре, що-то я сказав би раніше, але це "не VGA VAG" просто, щоб ви знали І для контрастністю це, ймовірно, пояснюється кращою тут чим я можу пояснити, як і для інших речей, щоб подивитися на це кут огляду (кут з перпендикулярній ви можете бачити дисплей с), час реакції (час, необхідний для монітора для відображення фотографій сказано для відображення), вони основні речі, але подивіться на відгуки, і я б тільки вибрати один, якщо я бачив огляді говорили, що це хороше (деякі спостерігачі зробили baddly і не швидко і багато мертвих точок (пікселів, які завжди або вимкнути, поява чорної плями на екрані, або біла пляма на екрані) |
|
| |||
| |||
| Судячи з специфікаціям він виглядає досить добре, і мій брат дуже щаслива зі своїм ноутбуком ASUS, тому я не думаю, що є які-небудь проблеми з компанією, а також для моніторингу його самоврядування, може бути, спробуйте подивитися на кілька відгуків , спробуйте знайти через Google, або за допомогою посилань у новинах посад для апаратних оглядів і пошуку тих сайтах, подивитися, що вони думають про них. |
|
| |||
| |||
| OK, Вил робити;) Nice One. гарна інформація X) Ще раз спасибі |