![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой може да помогне с VUsys hd17a следи водача, не мога да го намеря никъде ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По принцип, монитори не са специфични драйвери.
| |||
| |||
| Имам получи vusys монитора свързани го започна компютър, но не и картина имат власт и правилни олово |
|
| |||
| |||
| Ако друг монитор работи след това, че е повреден. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защото, ако тя не произвежда снимка, и още един прави, това е повреден, монитори не се нуждаят от шофьори, за тях да работят, но някои производители ги включи, като ми Viewsonic, но всичко, което мога да видя, че тези направя, е Позволете ми да се регистрира, и да предотврати ми е в състояние да определят резолюции, които са извън обхвата на моя монитор, и освен това, аз не мисля, там е много по които можете да направите с монитора шофьори.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Printer Driver Фина-скенер шофьор ще не работа. Windows не може да открие Устройство | Машини за натрошаване | Digital Imaging & Принтери | 4 | 30 август 2009 08:02 |
| Монитор осветлението и компютъра ботуши нагоре, но на монитора не показва нищо | Размер | Общи Хардуер Чат | 1 | 9 юни 2009 15:05 |
| Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти | Desertfish | Графика на карти & Монитори | 7 | 31 Март 2008 12:43 |
| Видео клип шофьор проблеми-после монитора спря работа! | ljkd13 | Мултимедия & Codecs | 3 | 17 Jan 2008 20:00 |
| Монитор - заинтересованите да си купя един широк екран монитор ... | Snake | Общи Хардуер Чат | 8 | 26-ти септември 2006 10:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |