![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| může někdo pomoci s VUsys hd17a sledovat řidiče, ale nemohu najít nikde ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V podstatě sleduje nemají konkrétní řidiče.
| |||
| |||
| Byl jsem dostal vusys monitoru připojen ji začal počítač, ale žádný obraz nemá správnou sílu a vést |
|
| |||
| |||
| Pokud sledování jiného díla pak je, že jedna chybná. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, pokud to nevede k obrazu, a druhá je, je to vadné, monitory nepotřebujete ovladače pro ně pracovat, ale někteří výrobci patří jim, stejně jako moje ViewSonic, ale všechny jsem je vidět, že ti to je dovolte mi, abych rejstříku, a zabránil mi byl schopen nastavit rozlišení, které jsou mimo rozsah pro můj monitor, a mimo to, že si nemyslím, že existuje mnoho můžete udělat s sledovat řidiče.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ovladač tiskárny Fine-skener Driver nebude fungovat. Systém Windows nemůže rozpoznat zařízení | Dezintegrátor | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 4 | 30.srpna 2009 08:02 |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| Video video ovladač problémy-pak sledovat přestal pracovat! | ljkd13 | Multimedia & Kodeky | 3 | 17. ledna 2008 20:00 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |