![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| može bilo tko pomoć za VUsys hd17a monitor vozač, ne mogu naći nigdje ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U osnovi, monitori nemaju specifične upravljačke programe.
| |||
| |||
| I dobile su vusys monitor spojen ga počeli računalo, ali nema slike imaju moć i ispravne vode |
|
| |||
| |||
| Ako neki drugi monitor radi onda je neispravan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ako se ne proizvode neku sliku, a ne neki drugi, to je pogrešan, monitori ne trebaju driveri za njih rade, a neki proizvođači uključuju njih, kao moj Viewsonic, ali svi mogu vidjeti da su to učiniti, je Dozvolite mi da se registrirate i spriječio me da ste u mogućnosti postaviti rezolucijama koje su izvan raspona za moj monitor, a osim toga, ne mislim mnogo možete učiniti s monitorom vozača.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device | Shredder | Digital Imaging & Pisači | 4 | 30 kolovoz 2009 08:02 |
| Monitor svjetla gore i gore računalo čizme ali monitor ne prikazuje ništa | mida | General Hardware Chat | 1 | 9. lipnja 2009 15:05 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Monitor - Zainteresirani za kupovinu širokog zaslona monitora ... | Snake | General Hardware Chat | 8 | 26. Sep 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |