![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone help su VUsys hd17a monitoriaus tvarkyklės, I can't find it anywhere ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš esmės, monitoriai neturi specialių tvarkyklių.
| |||
| |||
| Man buvo suteikta vusys monitoriaus prijungti jį pradėjo kompiuterį, bet ne nuotrauka turime galią ir teisingai vadovauti |
|
| |||
| |||
| Jei kitas kontroliuoti darbus tada, kad viena yra klaidingas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, jei jos nesukelia nuotrauką, ir vienas yra, jis yra klaidingas, monitoriai nereikia vairuotojams, kad jie veikia, bet kai kurie gamintojai, įtraukti juos, kaip mano Viewsonic, bet viskas, ką galima pamatyti, kad tų daryti, tai leis man registruotis ir neleidžia man sugebėti nustatyti rezoliuciją, kuri yra iš įvairių mano monitoriaus, ir be to, nemanau, kad yra daug, kuriuos galite padaryti su monitoriaus tvarkyklės.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Printer Driver Fine-skenerio tvarkyklė neveikia. Windows negali aptikti Device | Smulkintuvas | Digital Imaging & Printers | 4 | Rugpjūtis 30, 2009 08:02 |
| Monitorius įsižiebia ir kompiuterių batus, tačiau iki monitorius nerodo nieko | mida | General Hardware Chat | 1 | 9 birželis 2009 15:05 |
| Klonuoti 3. stebėti Dual stebėti kortelė | Desertfish | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 31, 2008 12:43 |
| Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 sausis 2008 20:00 |
| Monitorius - suinteresuotos pirkti platus ekranas ... | Snake | General Hardware Chat | 8 | 26 rugsėjis 2006 10:59 |
| Temos įrankiai | |
| |