![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи можна за допомогою VUsys hd17a драйвер монітора, я не можу знайти його в будь-якому місці ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Основному, монітори не мають конкретних водіїв.
| |||
| |||
| Мені дали vusys підключеному моніторі комп'ютера його почав, але не фотографія отримали владу і правильно свинцю |
|
| |||
| |||
| Якщо інший монітор працює, що один несправний. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, якщо вона не виробляє і картинки, а інша робить, це несправний, монітори не потрібні драйвери для їх функціонування, але деякі виробники включають їх, як мій Viewsonic, але я бачу, що ці зробити, це Дозвольте мені зареєструватися, і заважає мені в змозі встановити резолюцій, які знаходяться поза діапазону для мого монітора і, крім того, я не думаю, що багато чого можна робити за допомогою контролю водіїв.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Драйвер принтера Fine-драйвер сканера НЕ буде працювати. Windows не може знайти пристрій | Шредер | Digital Imaging & Принтери | 4 | 30 серпня 2009 08:02 |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Клонування 3 монітори Подвійна плата управління | Desertfish | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 12:43 |
| Відео Відео проблеми драйверів потім стежити перестав працювати! | ljkd13 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 17 січня 2008 20:00 |
| Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... | Змії | Генеральний обладнання чат | 8 | 26 вересня 2006 10:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |