![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам монитор с плосък екран, направени от gnr, 1280 x 1024 RES, малко повече от една година. Той е започнал да се засенчест тези линии в целия екран, който върви от текста или кутии. Това е доста трудно да се опише така Взех снимка, се надяваме, че Вие можете да видите, че от това. Означава ли това, че е готово за скрап от халди или да оправим някак си? |
|
| |||
| |||
| Знам, че този отговор може да изглежда безсмислен и безполезен за някои, но тя може да предостави помощ за вас, моят приятел беше точно ptoblem само малко зле, така че това не може да се отнася за вас, той се опита всичко, което и аз да мисля за около 7 месеца назад, опитах жици, кабели, картички, почистване на COMP изложени, настройки, ВЕИ, PC WORLD и нищо не работи, или дори по-добре да го направи, той се озовал ново под warrenty, някой може да бъде в състояние да помогнат, поради факта, че твоята doesn't изглеждат наистина лошо просто досадна, но аз wouldnt изгради моите надежди се половинка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| сте опитвали жици? cheacked те са все по-пълно? и опитайте променя честота на опресняване на монитора, ако видите, че прави разлика.
| |||
| |||
| Той не изглежда здрав, Бих предполагат, че тя наистина е липса. Получете нова, под гаранция, ако е възможно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR са правилно бюджета, по-добра марка трябва да продължи много дълго.
| |||
| |||
| Откъде знаете, че на GNR? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали монитора на друг компютър? |
|
| |||
| |||
Току-що осъзнах, че не тези, попита Нейната често очевидни отговори, че са правилните отговори. |
|
| |||
| |||
| LOL, не мислех за това! Проверих го на сина ми PC, че всичко това е наред, остави го на моя компютър и линиите се отиде. Предполагам, че са работили неговите начин хлабав или нещо такова? Ами, всички фиксирани сега, благодаря на всички ви за вашите отговори |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Тя е моята видео карта Ако не успее? | Близнаци | Графика на карти & Монитори | 1 | 22 Юни 2009 15:55 |
| Дали ми твърд диск липса? | navnut | Дискове & сменяемите носители | 7 | 11 Дек 2008 11:44 |
| Дали ми твърд диск при липса на | проливат | Дискове & сменяемите носители | 3 | 30 октомври 2008 год. 03:45 |
| Дали моята графична карта липса? | ninetail3df0x | Графика на карти & Монитори | 1 | 5-и парламентарен Юни 2008 08:00 |
| Интернет съхранява при липса на | Demtschuk | В мрежа, модеми & VoIP | 24 | 21 Март 2008 12:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |