![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám ploché obrazovky monitoru, k němuž došlo GNR, 1280 x 1024 res, jen něco málo přes rok starý. To začalo získání těchto temné čáry přes obrazovku, která běžela od textu nebo boxů. Je to trochu těžké popsat, tak jsem vzal fotografii, doufejme, že můžete vidět, že z toho. Znamená to, že je připraven na šrot-haldy nebo mohu to nějak opravit? |
|
| |||
| |||
| Vím, že tato odpověď se může zdát zbytečné a neužitečné některých ale může poskytnout nějakou pomoc, můj přítel měl přesně ptoblem trochu horší, takže to nemusí vztahovat na Vás, zkusil všechno, co měl a mohl jsem si asi 7 měsíců zpět, snažil dráty, kabely, karty, úklid comp ven, nastavení, res, PC World a nic nefunguje, nebo ji dokonce učinil lépe, skončil na získání nového pod warrenty, může někdo být schopen pomoci vzhledem k tomu, Zdá se, že vaše doesnt opravdu špatné jen nepříjemné, ale já nechtěl bych budoval svou naději mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have you tried dráty? cheacked všichni jsou v plném rozsahu? a zkuste změnit obnovovací frekvenci monitoru, aby zjistil, jestli je nějaký rozdíl.
| |||
| |||
| Nevypadá to zdravé, tak bych naznačují, že to je opravdu jinak. Získejte nový, v záruce, pokud možno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR jsou správné rozpočet, lepší značka by měla trvat mnohem déle.
| |||
| |||
| Jak víš, že je to GNR? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Have you tried monitor na jiném PC? |
|
| |||
| |||
Právě jsem si uvědomil, žádný z nich požádal, aby Jeho často zřejmé, že odpovědi jsou správné odpovědi. |
|
| |||
| |||
| Lol, mě nenapadlo, že! Zkontrolovat, že na mé syny pc, to bylo vše v pořádku, dal ji zpět na své vlastní pc a linky jsou pryč. Myslím, že se propracoval volné, nebo tak něco? No, vše opraveno, děkuji vám všem za vaše odpovědi |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Is It My Video karta opačném? | Gemini | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. června 2009 15:55 |
| Je můj pevný disk nedaří? | navnut | Drives & Removable Media | 7 | 11. prosinec 2008 11:44 |
| Je můj pevný disk nedaří | přístřešek | Drives & Removable Media | 3 | 30. října 2008 03:45 |
| Je moje grafická karta nedaří? | ninetail3df0x | Graphics Cards & Monitory | 1 | 5. června 2008 08:00 |
| Internet stále nedaří | Demtschuk | Sítě, Modemy & VoIP | 24 | 21. březen 2008 12:06 |
| Thread Nástroje | |
| |