![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω παρακολουθήσει με επίπεδη οθόνη, με gnr, 1280 x 1024 res, μόλις ένα χρόνο παλιά. Έχει αρχίσει να σκιερός αυτές γραμμές σε όλη την οθόνη, από κείμενο ή κουτιά. Είναι λίγο δύσκολο να περιγράψω έτσι πήρα μια φωτογραφία, η οποία ευελπιστούμε ότι θα μπορείτε να δείτε από αυτό. Μήπως αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμη για το θραύσματα-σωρού ή μπορώ να το διορθώσω με κάποιο τρόπο; |
|
| |||
| |||
| Γνωρίζω ότι η απάντηση αυτή μπορεί να φαίνεται άχρηστη, και σε ορισμένες άχρηστες αλλά μπορούν να παράσχουν κάποια βοήθεια για σας, ο φίλος μου είχε την ακριβή ptoblem λίγο χειρότερα, οπότε αυτό μπορεί να μην ισχύουν για εσάς, προσπαθούσε πάντα ο ίδιος και θα μπορούσα να σκεφτώ περίπου 7 μήνες, προσπαθήσαμε σύρματα, καλώδια, κάρτες, την καθαριότητα του comp out, ρυθμίσεις, res, PC World και τίποτα δεν γίνεται επεξεργασία ή ακόμη καλύτερα, κατέληξε απόκτηση ενός νέου υπό warrenty, κάποιος μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει λόγω του γεγονότος ότι τα δικά σας doesn't φαίνεται πολύ άσχημα μόνο ενοχλητικό, αλλά i wouldnt οικοδομήσουμε μου ελπίζει μέχρι mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έχετε δοκιμάσει τα καλώδια; cheacked είναι πλήρως σε όλα; και προσπαθήστε να αλλάξετε το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, αν δείτε ότι κάνει καμία διαφορά.
| |||
| |||
| Δεν ματιά υγιείς, θα ήθελα δείχνουν ότι είναι πράγματι άλλως. Αποκτήστε ένα νέο, υπό την εγγύηση, αν είναι δυνατόν |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR είναι ορθή προϋπολογισμού, ένα καλύτερο σήμα θα πρέπει να διαρκούν πολύ περισσότερο.
| |||
| |||
| Πώς το ξέρεις ότι είναι GNR; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Έχετε δοκιμάσει την παρακολούθηση σε άλλο υπολογιστή; |
|
| |||
| |||
Μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν ζήτησε από αυτές που Η συχνά το προφανές ότι οι απαντήσεις είναι οι σωστές απαντήσεις. |
|
| |||
| |||
| Lol, δεν σκέφτηκα αυτό! Ελέγθηκε στις τεμ γιους μου, ήταν όλα εντάξει, να το επιστρέψει για το δικό μου υπολογιστή και τα κονδύλια έχουν φύγει. Μαντέψτε που είχε εργαστεί δρόμο χύμα ή κάτι άλλο;; Λοιπόν, όλα τα πάγια τώρα, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας |