![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam flat screen monitor, made by gnr, 1280 x 1024 rezolucije, samo više od godinu dana star. Ona je počela dobivanje ovih sanjalački linije preko ekrana, izvodi iz teksta ili kutije. To je malo teško opisati tako da sam uzeo sliku, nadamo se, što možete vidjeti iz toga. Da li to znači da je spremno za staro gomila ili mogu to nekako popraviti? |
|
| |||
| |||
| JA znati ovaj odgovor svibanj izgledaju besmislene i unhelpful za neke, ali svibanj pružiti pomoć za tebe, moj prijatelj je imao točno ptoblem samo malo lošije, tako da ovaj svibanj ne odnosi na vas, on je sve što je on i pokušao sam mogla misliti na oko 7 mjeseci natrag, pokušali žice, kabeli, kartice, čišćenja comp out, postavke, res, PC World i ništa radili ili čak bolje od njega, on je zavrsilo uzimajući novu pod warrenty, netko svibanj moći pomoći zbog činjenice se činilo da je tvoje stvarno loš samo smeta, ali ja wouldnt graditi moja nada se pariti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao žice? cheacked svi oni su u potpunosti? i pokušajte mjenjanje brzina osvježavanja na monitor, da li bilo koji čini razliku.
| |||
| |||
| To ne izgleda zdravo, Htjela predlažemo da je zaista u nedostatku. Nabavi novi, pod jamstvo ako je moguće |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR su odgovarajući proračun, bolji brand treba trajati mnogo dulje.
| |||
| |||
| Kako znaš da je GNR? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Početna Build
|
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušao monitor na drugom računalu? |
|
| |||
| |||
Ja sam jednostavno shvatio da se ne pita one Njegova često očiti odgovore koji su pravi odgovori. |
|
| |||
| |||
| Lol, nije mislio na to! Provjeren to na moj pc sinova, to je sve u redu, stavite ga na svoje računalo i linija je nestala. Valjda su radili svoj put labav ili nešto? Pa, sve fiksne sada, hvala vam za sve vaše odgovore |