![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy lapos képernyős monitor, amelyeket gnr, 1280 x 1024 felbontás, alig több mint egy éve. Úgy kezdődött kapok e sötét vonalak az egész képernyőt, futó szöveges vagy dobozokban. Ez egy kicsit nehéz leírni így vettem egy képet, remélhetőleg láthatjuk azt, hogy. Ez azt jelenti, hogy készen áll a törmelék-halom, vagy lehet javítani valahogy? |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy ez a válasz látszólag értelmetlen és haszontalan, hogy néhány, de úgy is rendelkezhet, egy kis segítség neked, barátom volt a pontos ptoblem csak egy kicsit rosszabb, így ez nem vonatkozik Önre, megpróbált mindent, amit csak tudtam gondolni, 7 hónapon belül vissza, megpróbálta vezetékek, kábelek, kártyák, tisztítsa meg a kötelező meg, beállítások, res, a PC és a világ semmit sem dolgoztak, sőt ez a jobb, s végül kapok egy új, a warrenty valaki is tud segíteni az az oka, Úgy tűnik, hogy a tiéd doesnt rossz csak bosszantó, de akar építeni reményeim fel haver. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön próbálta a vezetékek? cheacked mind a teljes? és tedd a frissítési rátát a monitor, nézd meg, hogy tesz-e különbség.
| |||
| |||
| Ez nem úgy néz ki, egészséges, amiben azt mutatják, hogy valóban nem. Szerezzen be egy új, garanciális, ha lehetséges |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR megfelelő költségvetést, a jobb márka a legutóbbi sokkal hosszabb.
| |||
| |||
| Honnan tudod, hogy GNR? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Ön próbálta a monitort egy másik számítógépre? |
|
| |||
| |||
Most rájött, nem is kérte, hogy A gyakran a nyilvánvaló választ, hogy a helyes válaszokat. |
|
| |||
| |||
| Lol, nem gondoltam! Ellenőrizni, hogy a fiaim pc, hogy minden rendben van, tedd vissza a saját PC és a vonalak elmentek. Találja meg dolgozott úton laza, vagy valami? Nos, most már az összes rögzített, köszönöm mindenki a válaszokat |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Is It My Video Card elmaradása? | Ikrek | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 22. június 2009 15:55 |
| Ott van a merevlemezén nem? | navnut | Drives & Removable Media | 7 | 11. december 2008 11:44 |
| Hát én nem merevlemezként | shed | Drives & Removable Media | 3 | 30. október 2008 03:45 |
| Az én Grafikus kártya nem? | ninetail3df0x | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 5. jún 2008 08:00 |
| Internet nem tartja | Demtschuk | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 24 | 21. március 2008 12:06 |
| Téma eszközök | |
| |