![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מסך צג שטוח, שבוצעו על ידי gnr, 1280 x 1024 מיל, רק על פני בת. היא החלה לקבל צללי שורות אלה פני המסך, ריצה או תיבות טקסט מ. זה קצת קשה לתאר אז לקחתי תמונה, אני מקווה שאתה יכול לראות את זה מזה. האם זה אומר שהיא מוכנה ל-להגדיש המגזרת או שאוכל לתקן את זה איכשהו? |
|
| |||
| |||
| אני יודע שזה נראה חסר תכלית התשובה עשויה ו unhelpful אבל עד כמה זה עשוי לספק קצת לעזור לך, חבר שלי היה בדיוק ptoblem רק קצת יותר גרוע, אז זה עלול לא חלה עליך, הוא ניסה כל מה שהוא יכול ואני חושב של כ 7 חודשים לאחור, ניסו חוטים, כבלים, כרטיסים, ניקוי comp החוצה, הגדרות, מיל, PC בעולם ושום דבר לא עובד, או אפילו עשו את זה טוב יותר, הוא מקבל את שהסתיימו חדשה תחת warrenty, מישהו יוכלו לעזור בשל העובדה כי doesn't שלך נראה ממש רע רק מעצבן, אבל אני מקווה wouldnt לבנות את חבר שלי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית את חוטי? cheacked הם הכל מלא? ולנסות לשנות את קצב הרענון של לפקח, לראות אם זה הופך את כל ההבדל.
| |||
| |||
| היא לא נראית בריאה, הייתי מציע את זה כי הוא אכן נכשל. קבל אחד חדש, תחת אחריות, אם ניתן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR הם תקציב ראוי, טוב יותר המותג האחרון צריך הרבה יותר זמן.
| |||
| |||
| איך אתה יודע את זה של GNR? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
המערכת שלי: בניית הבית
|
|
| |||
| |||
| האם ניסית את לפקח על מחשב אחר? |
|
| |||
| |||
אני כבר לא הבנתי בדיוק אלו ביקש כי לעתים קרובות את הברורה תשובות שאינן הזכות תשובות. |
|
| |||
| |||
| LOL, לא היה חושב על זה! בדקו את זה על הבנים שלי במחשב, הכל היה בסדר, לשים אותו על הגב שלי ואת PC שורות נעלמו. מניחה שזה היה עובד שלה דרך משוחרר או משהו? ובכן, הכל קבוע עכשיו, תודה לך על כל התשובות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם זה כרטיס המסך שלי נכשל? | מזל תאומים | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 22 יוני 2009 15:55 |
| האם הדיסק הקשיח שלי לקוי? | navnut | כוננים & נשלפת | 7 | 11th דצמבר 2008 11:44 |
| האם הדיסק הקשיח שלי לקוי | לשפוך | כוננים & נשלפת | 3 | 30 אוקטובר 2008 03:45 |
| האם כרטיס מסך שלי נכשל? | ninetail3df0x | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -5 בחודש יוני 2008 08:00 |
| אינטרנט שומר לקוי | Demtschuk | רישות, מודמים & VoIP | 24 | 21st מרץ 2008 12:06 |
| שרשרת כלים | |
| |