![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš butas monitorius, kurį GNR, 1280 x 1024 skiriamoji geba, šiek tiek daugiau nei metų. Ji pradėjo gauti šių niūrus linijų visame ekrane rodomi nuo teksto arba dėžutėse. Tai šiek tiek sudėtinga aprašyti tai aš paėmiau nuotrauka, tikiuosi jūs galite matyti iš šios. Ar tai reiškia, kad yra pasirengusi šiukšlynas ar galiu kaip nors pataisyti? |
|
| |||
| |||
| Aš žinau, tai atsakymas gali pasirodyti beprasmis ir nenaudingas kai kurioms, bet ji gali numatyti, kai padėti Jums, mano draugas turėjo tikslią ptoblem tik šiek tiek blogiau, kad tai gali būti jums netaikomi, jis bandė viską, ką jis ir galėjau galvoti apie 7 mėnesiais atgal, bando viela, kabeliai, atvirukai, valymo comp out, Parametrai, res, "PC World" ir nieko dirbo ar net padaryti jį geresnį, jis galų gale vis nauja pagal Warrenty, kas galėtų padėti dėl to, kad tavo doesnt atrodo tikrai neblogai tik erzina, bet aš wouldnt statyti mano viltys iki kapitono. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs bandė laidų? cheacked jie visi iki galo? ir pabandykite atnaujinti norma monitorius, pažiūrėkite, kad bet kokie skirtumai.
| |||
| |||
| Neatrodo, kad sveiki, norėčiau pasiūlyti, kad jis iš tikrųjų nesant. Gauti naują, garantinį, jei įmanoma, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR tinkamam biudžeto, geriau markės turėtų trukti daug ilgiau.
| |||
| |||
| How do you know it's GNR? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Ar bandėte ant kito kompiuterio monitoriaus? |
|
| |||
| |||
Aš ką tik supratau, ne tie paprašė, kad Jos dažnai būna akivaizdu, kad atsakymai yra teisingi atsakymai. |
|
| |||
| |||
| Lol, nebuvo minties, kad! Patikrintas jis mano sūnus PC, tai buvo gerai, padėkite jį atgal į savo PC ir linijos dingo. Atspėkite, ji dirbo savo kelias laisvas ar kažkas? Na, visi dabar pataisyta, Dėkoju jums visiems už jūsų atsakymus |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Is It My Video Card nepadarius? | Dvyniai | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Birželis 22, 2009 15:55 |
| Mano kietąjį diską jei? | navnut | Drives & Removable Media | 7 | 11 gruodis 2008 11:44 |
| Mano kietąjį diską jei | sąsiauris | Drives & Removable Media | 3 | 30 spalis 2008 03:45 |
| Mano Graphics Card jei? | ninetail3df0x | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 5 birželis 2008 08:00 |
| Interneto išlaiko jei | Demtschuk | Networking, Modems & VoIP | 24 | Kovas 21, 2008 12:06 |
| Temos įrankiai | |
| |