![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir plakanā ekrāna kontrolēt, ko pēc Gnr, 1280 x 1024 res, nedaudz vairāk gadu veci. Tā ir sākusi panākt, lai šie ēnu līnijas pāri ekrānam, kas ilgst no teksta vai kastēs. Tas ir mazliet grūti aprakstīt, lai es foto, cerams, jūs to varat redzēt no tā. Vai tas nozīmē, ka ir gatavs lūžņu kaudzes, vai es varu noteikt to kaut kā? |
|
| |||
| |||
| Es zinu, šī atbilde var likties nelietderīgs un nepalīdz, lai daži, bet tas var sniegt dažas palīdzēt jums, mans draugs bija precīzs ptoblem tikai nedaudz sliktāk, tāpēc tas var neattiekties uz jums, viņš mēģināja visu, viņš un es domāju, ka apmēram 7 mēnešus atpakaļ, mēģināja vadi, kabeļi, kartiņas, tīrīšanas comp out, iestatījumiem, res, PC World un nekas apstrādāti vai pat padarīja labāk, viņš beidzās iegūt jaunu zem warrenty, kāds, iespējams, var palīdzēt sakarā ar to, ka yours doesn't šķiet tiešām slikts vienkārši kaitinošas, bet i wouldnt celt manas cerības up mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| esat mēģinājuši vadi? cheacked tie visi pilnībā? un mēģināt mainīt atsvaidzes intensitāti par monitoru, redzētu, kas padara jebkuru starpību.
| |||
| |||
| Tas neizskatās veselīgi, man domāt, ka tas patiešām nav. Iegūt jaunu, garantijas, ja iespējams, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gnr ir pareizas budžeta, labākas Brand pēdējā daudz ilgāk.
| |||
| |||
| Kā jūs zināt, tas ir Gnr? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Vai esat mēģinājuši pārraudzīt citu datoru? |
|
| |||
| |||
Es tikko sapratu no tiem prasīja, lai Tās bieži vien acīmredzamas atbildes, kuras pareizās atbildes. |
|
| |||
| |||
| Lol, nebija ienācis prātā, ka! Pārbaudīta to manu dēli, pc, tas viss bija naudas sods, ielieciet to atpakaļ uz mana pc un līnijas ir pagājis. Minējums tas bija strādājuši ceļu mīksti vai kaut kas? Nu, visiem fiksēto tagad, paldies jums visiem par jūsu atbildēm |
![]() |
|
| Bookmarks |