![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam płaskim ekranem monitora, przez gnr, rozdzielczości 1280 x 1024, nieco ponad rok. To zaczęło coraz cienisty tych linii na ekranie, począwszy od tekstu lub pola. To trochę trudne do opisania, więc wziął zdjęcie, miejmy nadzieję, widać go z tego. Czy to oznacza, że gotowy do złomowisko czy mogę to jakoś naprawić? |
|
| |||
| |||
| Wiem, że to odpowiedź może wydawać się zbędne i bezużyteczne dla niektórych, ale może zapewnić pomoc dla Ciebie, mój przyjaciel miał dokładnie ptoblem tylko trochę gorzej, więc może to nie stosuje się do ciebie, że próbował on i wszystko, co mogę myśleć o około 7 miesięcy wstecz, próbował przewody, kable, karty, czyszczenie comp obecnie, ustawienia rozdzielczości, PC World i nic nie pracowała nawet w to lepiej, że zakończył się znalezieniem nowego pod warrenty, ktoś może być w stanie pomóc ze względu na fakt, że twoje doesnt seem really bad tylko irytujące, ale i budować wouldnt moje nadzieje na oficera. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pan próbował druty? cheacked wszystkie są w pełni? i spróbuj zmienić częstotliwość odświeżania monitora, czy sprawia, że wszelkie różnice.
| |||
| |||
| To nie wygląda zdrowe, I'd sugerują, że jest rzeczywiście nie. Pobierz nową, w ramach gwarancji, jeśli to możliwe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR zasadnych budżetu, lepsze marki powinna trwać znacznie dłużej.
| |||
| |||
| Jak wiesz, to GNR? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Czy próbowali monitor na innym komputerze? |
|
| |||
| |||
I've just realizowane żadne z nich poprosił o Jego często oczywistych odpowiedzi, że to prawo odpowiedzi. |
|
| |||
| |||
| Lol, nie myśl o tym! Sprawdzone go moi synowie PC, to wszystko było dobrze, umieścić go z powrotem na mój własny komputer, a linie są odszedł. Guess miała pracował drodze luzem lub coś? Dobrze, ze wszystkimi stałymi teraz, dziękuję wszystkim za odpowiedzi |