![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am o pană de ecranul monitorului, făcute de către gnr, 1280 x 1024 res, doar puţin peste un an. Ea a început obtinerea acestor linii sumbru peste ecran, de la text sau cutii. Este un pic cam greu de descris, aşa că am luat o fotografie, să sperăm, puteţi vedea din asta. Asta înseamnă este gata pentru resturi-ghiotură sau se poate repara cumva? |
|
| |||
| |||
| Ştiu că acest răspuns ar putea părea de sens şi de la unele unhelpful dar s-ar putea oferi unele ajuta cu ceva, prietenul meu a avut exact ptoblem doar un pic mai rău, astfel încât acesta să nu se aplică în cazul dumneavoastră, el a încercat tot ce am putut şi cred că de aproximativ 7 luni, a incercat de fire, cabluri, carduri, de curăţare a comp afară, setări, res, PC World şi nimic nu a funcţionat, sau chiar a făcut-o mai bine, el a ajuns să fac un nou sub warrenty, cineva poate fi capabil de a ajuta, datorită faptului că a ta doesnt pare rau doar enervant, dar i-mi construi wouldnt speră până colega. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aţi încercat de fire? cheacked toate acestea sunt în deplin? şi să încerce schimbarea rata de reîmprospătare a monitorului, a se vedea dacă face nici o diferenţă.
| |||
| |||
| Ea nu se uita sanatos, mi-ar sugera că este într-adevăr, în lipsa. Ia unul nou, în garanţie, dacă este posibil, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR sunt buna de buget, o mai bună marcă ar trebui să dureze mult mai mult.
| |||
| |||
| De unde ştii că e GNR? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Ai incercat monitorul pe alt calculator? |
|
| |||
| |||
I-am dat seama, nu doar cele care a cerut Sale de multe ori de răspunsuri evidente, care sunt dreptul de răspunsuri. |
|
| |||
| |||
| Lol, nu ar fi crezut ca de asta! Verificat-o pe PC-ul meu fii, totul a fost bine, pune-l la loc pe propriul meu PC şi linii sunt plecat. Cred că au lucrat drum liber, sau ceva?? Ei bine, toate fix acum, vă mulţumesc tuturor pentru răspunsurile |
![]() |
|
| Marcaje |