![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám ploché obrazovky monitora, ku ktorému došlo po GNR, 1280 x 1024 res, len niečo cez rok starý. To začalo získanie týchto stinných liniek v celej obrazovke, ktorá prebieha od textu alebo boxov. Je to trochu ťažké opísať tak jsem vzal fotografiu, dúfajme, že vidíte, že z toho. Znamená to, že je pripravený na hromadu šrotu-alebo môžem to nejako opraviť? |
|
| |||
| |||
| Viem, že táto odpoveď sa môže zdať zbytočné a nepomáhající na niektorých ale môže poskytnúť pomoc na vás, môj priateľ mal presnú ptoblem trochu horší, takže sa na vás nemusia vzťahovať, sa pokúšal, a všetko, čo som mohol myslieť asi 7 mesiacov späť, pokúsil drôty, káble, karty, čistenie comp von, nastavenia, res, PC World a nič pracoval, alebo dokonca to lepší, ten skončil získanie nového pod warrenty, niekto môže byť schopný pomôcť so zreteľom na skutočnosť, doesnt zdať, že Vy naozaj zlé len nepríjemný, ale já bych stavať moje nádeje až kámo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste na drôty? cheacked všetky sú v plnom rozsahu? a skúste zmeniť obnovovaciu frekvenciu monitora, aby zistili, či je nejaký rozdiel.
| |||
| |||
| To nevyzerá zdravo, najradšej by som, že to je naozaj inak. Získajte nový, v záruke, ak je to možné |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR riadneho rozpočtu, lepšie by mala trvať omnoho dlhšie.
| |||
| |||
| ako viete, je to GNR? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Skúšali ste monitora na inom PC? |
|
| |||
| |||
Som si uvedomil, že žiadny z nich požiadal Jeho často zrejmé, že odpovede sú správne odpovede. |
|
| |||
| |||
| Lol, nemal pomyšlení na to! Začiarknuté na moji synovia PC, je to všetko v pohode, dajte je späť na svojom vlastnom počítači a trate sú preč. Domnievam sa, že pracoval ceste stratiť, alebo tak niečo? No, všetky pevné teraz, ďakujem vám všetkým za vaše odpovede |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Is It My Video karta opačnom? | Gemini | Graphics Cards & Monitory | 1 | 22. júna 2009 15:55 |
| Je môj pevný disk nedarí? | navnut | Drives & Removable Media | 7 | 11. december 2008 11:44 |
| Je môj pevný disk nedarí | prístrešok | Drives & Removable Media | 3 | 30. októbra 2008 03:45 |
| Je moja grafická karta nedarí? | ninetail3df0x | Graphics Cards & Monitory | 1 | 5. júna 2008 08:00 |
| Internet stále nedarí | Demtschuk | Siete, Modemy & VoIP | 24 | 21. marec 2008 12:06 |
| Thread Tools | |
| |