![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам флат сцреен монитор, маде бы гнр, 1280 кс 1024 резолуције, само више од годину дана стар. Она је почела добијање ових сањалачки линије преко екрана, изводи из текста или кутије. То је мало тешко описати тако да сам узео слику, надамо се, што можете видети из тога. Да ли то значи да је спремно за старо гомила или могу то некако поправити? |
|
| |||
| |||
| ЈА кноткле данашји одговор мај изгледају бесмислене и унхелпфул за неке, али мај пружити помоћ за тебе, мој пријатељ је имао тачно птоблем само мало лошије, тако да овај мај не односи на вас, он је све што је он и покушао сам могла мислити на око 7 месеци назад, покушали жице, каблови, картице, чишћења цомп оут, подешавања, рес, ПЦ Уорлд и ништа радили или чак боље од њега, он је заврсило узимајући нову под уарренты, неко мај моћи помоћи због чињенице се чинило да је твоје стварно лош само смета, али ја уоулднт градити моја нада се парова. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушао жице? цхеацкед сви они су у потпуности? и покушајте мијењање брзина освежавања на монитор, да ли било који чини разлику.
| |||
| |||
| То не изгледа здраво, Хтјела предлажемо да је заиста у недостатку. Набави нови, под гаранцију ако је могуће |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ГНР су одговарајући буџет, бољи бранд треба да траје много дуже.
| |||
| |||
| Како знаш да је ГНР? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушао монитор на другом рачунару? |
|
| |||
| |||
Ја сам једноставно схватио да се не пита оне Његова често очити одговоре који су прави одговори. |
|
| |||
| |||
| Лол, није мислио на то! Провјерено то на мој пц синова, то је све у реду, ставите га на свој рачунар и линија је нестала. Ваљда су радили свој пут одушак или нешто? Па, све фиксне сада, хвала вам за све ваше одговоре |