![]() |
|
| |||
| |||
| Ben gnr tarafından yapılan bir düz ekran monitör bir yaşındaki üzerinde 1280 x 1024 RES. Bu ekranda bu karanlık satırlar almak, metin veya kutularından yayınlanmaya başladı. Öyle bir fotoğraf aldı biraz açıklamak için, umarım o da görebilirsiniz zor. Bu o-hurda yığını veya bir ayarlayabiliriz hazır olduğu anlamına? |
|
| |||
| |||
| Bu yanıt anlamsız görünebilir ve bazı ancak biraz yardım sağlayabilir için yardımcı biliyorum, dostum biraz daha kötü, bu sizin için geçerli olmayabilir tam ptoblem vardı, o da ve i hakkında 7 düşün gelen her şeyi denedim ay önce, bu Zorunlu boşaltım tel, kablo, kart denedim, ayarları, RES, PC World ve hiçbir şey çalıştı bile daha iyi, o warrenty altında yeni bir elde, bir gerçeği nedeniyle yardımcı olabilir sonunda yapılan gerçekten sadece rahatsız edici kötü görünüyor, ama doesnt senin I wouldnt dostum kadar benim umut oluşturmak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bu teller denedi? tam bunlar tüm cheacked? ve eğer herhangi bir fark yapan monitörün yenileme hızını değiştirme, bakın deneyin.
| |||
| |||
| Bu sağlıklı, tavsiye ediyorum bu gerçekten başarısız olduğunu görünmüyor. , Garanti altında yeni bir tane daha mümkünse |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GNR vardır uygun bütçe, daha iyi bir marka daha uzun olmalıdır.
| |||
| |||
| nasıl bu kadar GNR biliyor musunuz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Başka bir PC'de izlemek denediniz mi? |
|
| |||
| |||
Sadece sorular yok olanları fark ettik Doğru cevaplar vardır Bu genellikle açık cevaplar. |
|
| |||
| |||
| Lol, bu düşünce hiç! Benim oğlum bilgisayar üzerinde Kontrol, hepsi iyi, tekrar kendi PC ve koyun satırları gitti oldu. Onun şekilde gevşek ya da çalışmaya devam etti Tahmin? Peki, tüm sabit şimdi, tüm yanıtlar için teşekkür ederim |
![]() |
|
| Bookmarks |