![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є монітор, зроблені GNR, 1280 x 1024 дозвіл, трохи більше року тому. Він почав отримувати ці тіньові лінії через екран, працює з текстом або ящиках. Це трохи складно описати так що я взяв фотографію, ми сподіваємося, ви можете бачити з цього. Чи означає це, вона готова на звалище, або я можу якось виправити? |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що відповідь може здатися безглуздим і даремним для деяких, але це може надати можливість допомогти вам, мій друг з точною ptoblem трохи гірше, то це може не відноситися до вас, він спробував все, що він і я думаю, близько 7 місяці тому, спробували проводи, кабелі, карти, очищення Comp Out, параметри РЕЗ, PC World і ніщо не працював і навіть зробив його краще, він, зрештою, отримати нову в warrenty, хтось зможе допомогти у зв'язку з тим що твої doesn't здатися дуже погано просто дратує, але я Wouldnt побудувати мої надії до партнера. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували дроти? cheacked всі вони в повній мірі? і спробуйте змінити частоту оновлення монітора, подивіться, що робить ніякої різниці.
| |||
| |||
| Вона не має здоровий вигляд, я б запропонував, що це дійсно недолік. Отримайте новий, на гарантії, якщо можливо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| НРГ є належний бюджет, краще марка повинна тривати набагато довше.
| |||
| |||
| Як ви знаєте, що НРГ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Ви пробували монітора на інший комп'ютер? |
|
| |||
| |||
Я тільки не зрозумів, що ті просили Її часто очевидних відповідей, які є правильними відповідями. |
|
| |||
| |||
| Lol, не думав про це! Перевірено його на моїх синів ПК, все було добре, поклала її назад на моєму комп'ютері, і пішли ліній. Вгадайте вона працювала шляху сипких або що-небудь? Ну, тепер виправлена, дякую всім вам за ваші відповіді |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Is It My Video Card іншому випадку? | Близнюки | Графічні карти & Монітори | 1 | 22 червня 2009 15:55 |
| Є жорсткий диск іншому випадку? | navnut | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 7 | 11 грудня 2008 11:44 |
| Є жорсткий диск Failing | сарай | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 30 жовтня 2008 03:45 |
| Лі моя відеокарта іншому випадку? | ninetail3df0x | Графічні карти & Монітори | 1 | 5 червня 2008 08:00 |
| У разі відсутності інтернету тримає | Demtschuk | Мережа, Модеми & VoIP | 24 | 21 березня 2008 12:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |