![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem tu starou Emachine 170 ploše (XP SP3) hrát si s cílem pomoci s mým Advent PC tech kurzu. Funguje to na jemných přátelé dům, ale když už to mám doma monitor uvádí frekvenci mimo rozsah 60.4khz/75.5hz. V Emachine monitoru funguje, když je to můj Dell desktopu a moje monitoru Acer funguje při připojení k Emachine systému jednotky. Nejsem si jistý, co na první zásah s mým kladivem! Prosím pomozte! Pozdravy Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte nastavit rozlišení obrazovky na nastavení vašeho monitoru podporuje ve Windows vlastnosti.
| |||
| |||
| Díky za odpověď Dave (opět!) Monitor je nepoužitelný (je to slovo?), Pokud je obrazovka prázdná kromě frekvence chybová zpráva. Menu tlačítka na přední části monitoru jsou nereaguje. Mohu nastavit na správné rozlišení na mém monitoru Acer širokoúhlý znovu ji Emachine jednotku? Monitor je v 14 ". Co je to správné řešení? Jak se to změnilo během krátkého výletu do mého auta? Pozdravy Rob |
|
| |||
| |||
| Dave, Děkujeme za vaši pomoc. Změnil jsem nastavení přes grafiku Intel řadič a tříděny to. O obnovovací frekvenci a velikost sreen obě špatné. Myslím, že někdo byl vměšování než jsem shromáždil PC! Cennou lekci naučili. Pozdravy Rob |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| CPU frekvence! | user1987 | Procesory, základní desky & RAM | 14 | 10 dubna 2008 04:18 |
| Nápověda naléhavě nutná ... Monitor Chyba | Tidusffx | Obecné Hardware Chat | 11 | 9. Březen 2008 02:18 |
| Bezdrátové Frekvence | JF90 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 22. prosinec 2007 13:45 |
| Signál dosahu, pomozte mi prosím | slipend | Obecné Software Chat | 6 | 23. listopadu 2007 10:06 |
| Need A Největší z řady PC Monitor | Hromovládce | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. října 2007 22:56 |
| Thread Nástroje | |
| |