![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις πήρε μια παλιά Emachine 170 Desktop (XP SP3) για να παίζουν με το να βοηθήσει με το PC μου Advent τεχνολογίας φυσικά.
Δούλεψε πρόστιμο σε φίλους σπίτι αλλά όταν έχω στο σπίτι, η οθόνη αναφέρει συχνότητα εκτός ορίων 60.4khz/75.5hz. Η παρακολούθηση των έργων Emachine ωραία όταν συνδέεται με την Dell desktop μου και μου Acer παρακολούθηση έργων πρόστιμο όταν συνδέεται με την κεντρική μονάδα Emachine. Δεν είμαι σίγουρος τι να χτυπήσει πρώτα με σφύρα μου! Παρακαλώ βοηθήστε! Χαιρετισμοί Rob |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θα χρειαστεί να ορίσετε την ανάλυση οθόνης σε μια ρύθμιση στην οθόνη σας υποστηρίζει τα παράθυρα ιδιοτήτων.
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ για την απάντηση Dave (πάλι!)
Η οθόνη είναι άχρηστα (που είναι μια λέξη;), καθώς και η οθόνη είναι κενή συχνότητα, εκτός από το μήνυμα λάθους. Μενού κουμπιά μπροστά παρακολουθεί δεν ανταποκρίνεται. Μπορώ να ορίσω να διορθώσει ψήφισμα σχετικά με την Acer μου widescreen παρακολουθήσει στη συνέχεια επανασυνδέστε το να Emachine μονάδα; Παρακολουθήστε το ερώτημα είναι 14 ". Ποια είναι η σωστή ανάλυση; Πόσο έχει αλλάξει κατά τη διάρκεια της ένα σύντομο ταξίδι στο αυτοκίνητό μου; Χαιρετισμοί Rob |
|
|
|||
|
|||
|
Dave,
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Άλλαξα τις ρυθμίσεις μέσω του υπεύθυνου επεξεργασίας και γραφικών Intel ταξινομημένο αυτό. Ο ρυθμός ανανέωσης και sreen μέγεθος ήταν τόσο λάθος. Νομίζω ότι κάποιος είχε ανάμιξη πριν συλλέγονται το PC! Πολύτιμες μάθημα. Χαιρετισμοί Rob |