![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'pravedan je dobio stari Emachine 170 desktop (XP SP3) za igranje okolo sa pomoći sa svojim PC-tech Advent naravno. Ona je radila u redu kuća na prijatelje, ali kad sam ga kući monitor državama izvan raspona frekvencija 60.4khz/75.5hz. The Emachine monitor radi fino kada je priključena na mom desktopu Dell i moje Acer monitor radi fino kada je priključena na sustav Emachine jedinici. Im 'ne siguran što bi ostvario prvi sa mojim čekić! Please help! Pozdravi Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morate podesiti razlučivost zaslona za postavljanje vašeg monitora podržava u Windows svojstva.
| |||
| |||
| Hvala za odgovor Dave (opet!) Monitor je neupotrebljiv (je da je riječ?) Kao ekran je prazan osim frekvenciju poruka o pogrešci. Meni gumbe na monitoru ispred ne reagirati. Mogu li podesiti da ispravite rezolucija na moj Acer widescreen monitor tada reconnect to Emachine jedinicu? Monitor u pitanju je 14 ". Što je ispravan rezolucija? Kako se mijenja tijekom kratkog izleta u mom autu? Pozdravi Rob |
|
| |||
| |||
| Dave, Thanks for your help. Ja promijenjene postavke preko Intel graphics controller i sortirana ga. U stopu osvježavanja i sreen veličini bili su u krivu. Mislim da je netko bio meddling prije nego što sam prikupio PC! Vrijedni naučila lekciju. Pozdravi Rob |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| CPU frekvencija! | user1987 | CPU, Matične ploče i RAM | 14 | 10. travanj 2008 04:18 |
| Pomoć hitno potrebna ... Monitor Greška | Tidusffx | General Hardware Chat | 11 | 9. ožujak 2008 02:18 |
| Wireless Frekvencija | JF90 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 22. prosinac 2007 13:45 |
| Signal preko raspona, pomoć mene ugoditi | slipend | Općenito Software Chat | 6 | 23. studeni 2007 10:06 |
| Trebam Vrh rasponu PC Monitor | Gromovnik | Graphics Cards & Monitors | 5 | 3. listopad 2007 22:56 |
| Thread Tools | |
| |