![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most kaptam egy régi Emachine 170 asztali (XP SP3) körül van az, hogy segítse a saját PC-tech Advent persze. Mûködött bírságot barátok házban, de ha van otthon a monitor kimondja frekvencia tartományban a 60.4khz/75.5hz. A monitor Emachine működik jól, ha csatlakozik az én Dell asztali és én Acer monitor működik jól, ha csatlakozik a Emachine rendszer egységet. Nem tudom, mi a hit az én első Hammer! Kérem, segítsen! Üdvözlettel Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell állítani a képernyő felbontás, hogy a beállításokat a monitor támogatja a Windows tulajdonságait.
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy válasza Dave (again!) A monitor használhatatlan (ez a szó?), Mint a képernyő üres, eltekintve a frekvencia hibaüzenetet. Menügombok a monitor előtt, nem válaszol. Állíthatom, hogy megfelelő felbontás az én Acer szélesvásznú monitor, majd újra a Emachine egységet? Monitor a szóban forgó 14 ". Mi az a megfelelő felbontás? Hogyan változott ez alatt a rövid kirándulás a kocsim? Üdvözlettel Rob |
|
| |||
| |||
| Dave, Köszönöm a segítséget. Megváltoztattam beállítások révén az Intel grafikus vezérlő és sorrendje meg. A frissítési gyakoriság és a képernyő mérete egyaránt rossz. Azt hiszem, valaki már beavatkozás előtt I gyűjtött a PC! Értékes leckét tanultam. Üdvözlettel Rob |