![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק צריך כבר ישן Emachine 170 Desktop (XP SP3) כדי לשחק עם מסביב כדי לעזור לי עם המחשב ההתגלות Tech הקורס. זה עבד מצוין לעבר חבריו בבית אבל כשהגעתי הביתה זה קובע את תדירות לפקח מחוץ לטווח 60.4khz/75.5hz. Emachine לפקח על עבודות בסדר כאשר מחובר אזור שולחן עבודה של Dell Acer לפקח שלי עובד בסדר גמור כאשר מחובר Emachine את המערכת היחידה. אני לא בטוח מה פגע הראשונה שלי עם פטיש! אנא עזור! דרישת שלום רוב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך להגדיר את רזולוציית המסך כדי לנטר את ההגדרה תומך ב-Windows נכסים.
| |||
| |||
| תודה על תגובה דייב (שוב!) את מוניטור לא שמיש (האם זו מילה?) בתור מסך ריק מלבד תדירות הודעת שגיאה. תפריט הכפתורים ב מול לפקח אינם מגיבים. האם אני יכול להגדיר את זה כדי לתקן את ההחלטה על Acer widescreen לפקח אחר כך שוב אותו Emachine יחידה? המדובר הוא צג 14 ". מהו הפתרון הנכון? איך זה שונה יש קצר במהלך הנסיעה במכונית שלי? דרישת שלום רוב |
|
| |||
| |||
| דייב, תודה על העזרה. שיניתי את ההגדרות דרך אינטל גרפיקה וכן מיון זה. את קצב הרענון ואת גודל sreen הן היו לא בסדר. אני חושב שמישהו היה לפני meddling אספתי את המחשב! ערך למדו לקח. דרישת שלום רוב |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תדר CPU! | user1987 | CPUs, Motherboards & RAM | 14 | -10 לאפריל 2008 04:18 |
| דרושה עזרה דחופה ... צג שגיאה | Tidusffx | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 9th מרץ 2008 02:18 |
| תדירות אלחוטי | JF90 | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 22 דצמבר 2007 13:45 |
| אות מעל טווח, עזור לי בבקשה | slipend | כללי תוכנות צ 'אט | 6 | 23 נובמבר 2007 10:06 |
| צריך העליון של טווח צג מחשב | Thunderer | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 3rd אוקטובר 2007 22:56 |
| שרשרת כלים | |
| |