![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I've just got old Emachine 170 darbastalio (XP SP3), pažaisti su padėti su mano Advento PC Tech metu. Jis dirbo baudos draugų namuose, bet kai aš jį namo stebėti narėse dažnių diapazono 60.4khz/75.5hz. Emachine monitorius veikia puikiai, kai prijungtas prie mano "Dell" darbalaukio ir mano Acer monitorius veikia puikiai, kai prijungtas prie Emachine sistemos vienetas. Nesu tikras, ką Hit pirma su mano plaktuku? Please help! Linkėjimai Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia nustatyti ekrano rezoliuciją iki jūsų monitoriaus nustatymas "remia" Windows savybės.
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą Dave (vėl!) Monitorius yra netinkami (tai, kad žodis?) Kaip ekranas yra tuščias, be dažnių klaidos pranešimą. Meniu mygtukai ant priekinio monitoriaus nereaguoja. Ar galiu nustatyti, kad jis teisingas rezoliucija dėl mano Acer widescreen monitorius prijunkite jį Emachine vienetas? Monitor klausimas yra 14 ". Kas yra teisinga rezoliucija? Kaip buvo jis pasikeitė per trumpą kelionę mano automobilis? Linkėjimai Rob |
|
| |||
| |||
| Dave Thanks for your help. Pakeičiau nustatymus per "Intel Graphics Controller ir surūšiuoti ji. Atnaujinti norma ir sreen dydis abu neteisūs. Manau, kad kažkas buvo kištis, kol aš surinkti kompiuterį! Vertingą pamoką išmoko. Linkėjimai Rob |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| CPU dažnio! | user1987 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 14 | Balandis 10, 2008 04:18 |
| Pagalba skubiai reikia ... Monitor Klaida | Tidusffx | General Hardware Chat | 11 | 9 kovas 2008 02:18 |
| Wireless Frequency | JF90 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 22 gruodis 2007 13:45 |
| Signaliniai per diapazonas, help me please | slipend | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 6 | Lapkritis 23, 2007 10:06 |
| Need A klasės kompiuterio monitorius viršų | Perkūnas | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 3 spalis, 2007 22:56 |
| Temos įrankiai | |
| |