![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko saņēmu vecu eMachine 170 galddatoru (XP SP3) spēlēt aptuveni, lai palīdzētu ar manu Advent PC tech course. Tā strādāja naudas sodu tādā draugu mājā, bet kad es saņēmu to mājās uzraudzīt valstu frekvenču ārpus intervāla 60.4khz/75.5hz. EMachine uzraudzīt works fine, kad izveidots savienojums ar manu Dell Desktop un mana Acer uzraudzīt works fine, kad izveidots savienojums ar eMachine sistēmas bloka. Es neesmu pārliecināts, ko skāra pirmais ar savu āmuru! Please help! Sveicieni Aplaupīt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jāiestata ekrāna rezolūciju, kurā monitora atbalsta ar logu īpašības.
| |||
| |||
| Paldies par atbildi Dave (atkal!) Monitors ir nelietojama (tas, ka vārds?), Jo ekrāns ir tukšs, izņemot frekvences kļūdas ziņojumu. Izvēlnes pogas priekšā monitors ir nereaģē. Vai es varu noteikt to labot rezolūciju par manu Acer platekrāna kontrolēt tad atjaunot to eMachine vienība? Monitors darbojas jautājums ir 14. "Kas ir pareiza izšķirtspēja? Kā tā ir mainījusies pēdējā īss ceļojums manā auto? Sveicieni Aplaupīt |
|
| |||
| |||
| Dave, Thanks for your help. Man mainīts iestatījumus, izmantojot Intel Graphics Controller un sakārtoti to. Atsvaidzes intensitāte un sreen izmērs abi bija nepareizi. Es domāju, ka kāds bija iejaukusies pirms es savākti PC! Vērtīga mācība gūta. Sveicieni Aplaupīt |
![]() |
|
| Bookmarks |