![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've just got starą Emachine 170 pulpitu (XP SP3) się bawić z pomocy z moim komputerem Adwentu tech kursu. It worked fine przyjaciółmi w domu, ale kiedy mam go do domu monitor stanowi częstotliwości z zakresu 60.4khz/75.5hz. W Emachine monitor działa po podłączeniu do mojego i mojej firmy Dell desktop Acer monitor działa po podłączeniu do systemu Emachine jednostki. Nie jestem pewien co do pierwszego trafienia z moim młotek! Proszę pomóż! Pozdrowienia Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Należy ustawić rozdzielczość ekranu do ustawienia monitora popiera w oknach właściwości.
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź Dave (znowu!) Monitor jest niezdatny do użytku (to słowo?) Jako ekran jest puste, z wyjątkiem częstotliwości komunikat. Menu przycisków przodu monitora nie odpowiadać. Czy mogę ustawić go do prawidłowego rezolucję w sprawie mojego Acer panoramiczny monitor następnie ponownie go Emachine jednostki? Monitor na pytanie 14 ". Co to jest prawidłowe rozdzielczość? Jak to zmienić podczas krótkich wycieczek w moim samochodzie? Pozdrowienia Rob |
|
| |||
| |||
| Dave, Dziękujemy za pomoc. Zmieniłem ustawienia poprzez kontroler grafiki Intel i posortowane go. Częstotliwość odświeżania i sreen rozmiar były błędne. Myślę, że ktoś był meddling przed zebrane PC! Cenne wyciągniętych wniosków. Pozdrowienia Rob |
![]() |
|
| Zakładki |