![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am doar un vechi Emachine 170 desktop (XP SP3) pentru a juca în jur cu, pentru a ajuta cu PC-ul meu de Advent tech curs. A mers bine la casa de prieteni, dar când am ajuns acasă de monitor membre frecvenţă în afara intervalului 60.4khz/75.5hz. Emachine de monitor, atunci când lucrează bine conectat la meu desktop Dell şi Acer monitor mea, atunci când lucrează bine conectat la sistemul de Emachine unitate. Nu sunt sigur ce sa lovit cu primul meu ciocan! Te rog, ajută!! Cu respect Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebuie să setaţi rezoluţia ecranului la o setare monitorului sprijină în Windows proprietăţi.
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns Dave (din nou!) Monitorul este inutilizabil (care este un cuvânt?), Ca ecranul este gol în afară de frecvenţa mesaj de eroare. Meniu butoanele de pe fata monitorului nu răspund. Pot să setaţi-o pentru a corecta rezoluţie privind meu Acer monitor widescreen apoi reconectaţi-l la Emachine unitate? Monitor în cauză este de 14 ". Care este rezolvarea corecta? Cum a schimbat-o în timpul unei scurte calatorie in masina mea? Cu respect Rob |
|
| |||
| |||
| Dave, Mulţumesc pentru ajutor. Am schimbat setările prin intermediul Intel controler grafic şi sortate acesta. De rata de reîmprospătare şi sreen ambele dimensiuni au fost greşit. Cred că cineva a umblat înainte de a-mi colectate pe PC! Valoroasă lecţie învăţată. Cu respect Rob |