![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som tu starú Emachine 170 ploche (XP SP3) hrať si s cieľom pomôcť s mojím Advent PC tech kurzu. Funguje to na jemných priatelia dom, ale keď už to mám doma monitor uvádza frekvencia mimo rozsahu 60.4khz/75.5hz. V Emachine monitora funguje, keď je to môj Dell desktopu a moje monitora Acer funguje pri pripojení k Emachine systému jednotky. Nie som si istý, čo na prvý zásah s mojím kladivom! Prosím pomôžte! Pozdravy Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte nastaviť rozlíšenie obrazovky na nastavenia vášho monitora podporuje vo Windows vlastnosti.
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď Dave (opäť!) Monitor je nepoužiteľný (je to slovo?), Ak je obrazovka prázdna okrem frekvencie chybové hlásenie. Menu tlačidla na prednej časti monitora sú nereaguje. Môžem nastaviť na správne rozlíšenie na mojom monitore Acer širokoúhly znovu ju Emachine jednotku? Monitor je v 14 ". Čo je to správne riešenie? Ako sa to zmenilo počas krátkeho výletu do môjho auta? Pozdravy Rob |
|
| |||
| |||
| Dave, Ďakujeme za vašu pomoc. Zmenil som nastavenie cez grafiku Intel radič a triedené to. O obnovovaciu frekvenciu a veľkosť sreen obe zlé. Myslím, že niekto bol zasahovania ako som zhromaždil PC! Cennú lekciu naučili. Pozdravy Rob |