![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'праведан је добио стари Емацхине 170 десктоп (КСП СП3) за играње около са помоћи са својим ПЦ-тецх Адвент наравно. Она је радила у реду кућа на пријатеље, али кад сам га кући монитор државама изван опсега фреквенција 60.4кхз/75.5хз. Тхе Емацхине монитор ради фино када је прикључена на мом десктопу Делл и моје Ацер монитор ради фино када је прикључена на систем Емацхине јединици. Им 'не сигуран шта би остварио први с мој чекић! Плеасе хелп! Поздрави Роб |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Морате подесити резолуција екрана за постављање вашег монитора подржава у Уиндоус својства.
| |||
| |||
| Хвала за одговор Даве (опет!) Монитор је неупотребљива (је да је реч?) Као екран је празан осим фреквенцију порука о грешци. Мени дугмад на монитору испред не одазива. Могу ли подесити да исправите резолуција на мој Ацер уидесцреен монитор тада Рецоннецт то Емацхине јединицу? Монитор у питању је 14 ". Шта је исправан резолуција? Како се мења током кратког излета у мом ауту? Поздрави Роб |
|
| |||
| |||
| Даве, Тханкс фор ыоур хелп. Ја промењене подешавања преко Интел грапхицс цонтроллер и распоређене га. У стопу освежавања и среен величини били су у криву. Мислим да је неко био меддлинг пре него што сам прикупио ПЦ! Вриједни научила лекцију. Поздрави Роб |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦПУ фреквенција! | усер1987 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 14 | 10 април 2008 04:18 |
| Помоћ хитно потребна ... Монитор Грешка | Тидусффкс | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 9 март 2008 02:18 |
| Уирелесс Фреквенција | ЈФ90 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 22 децембар 2007 13:45 |
| Сигнал преко опсега, помоћ мене угодити | слипенд | Уопштено Софтуаре Цхат | 6 | 23 новембар 2007 10:06 |
| Требам Врх распону ПЦ Монитор | Громовник | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 3 октобар 2007 22:56 |
| Тхреад Тоолс | |
| |