![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece 170 masaüstü (XP SP3) benim Noel bilgisayar teknoloji kurs ile ilgili yardım için uğraşmak için eski bir Emachine var. Bu arkadaşlar fakat ev iyi çalıştı zaman eve uzaklığı 60.4khz/75.5hz bir monitör frekans devletler de var. Bu Emachine izlemek benim Dell masaüstü ve Acer monitör bağlı ince işler zaman Emachine sistem birimine bağlı düzgün çalışmaktadır. Emin ne önce çekiç ile vurmayı değilim! Lütfen yardım edin!! Saygılar Rob |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir ayar izlemek için ekran çözünürlüğü ayarlamak için gereken pencere özelliklerinde destekler.
| |||
| |||
| Cevabınız için teşekkürler Dave (tekrar!) Monitör kullanılmazdır (bu bir kelime?) Olarak ekran dışında frekans hata iletisinden boş. Monitör önünde Menü düğmelerini yanıt değildir. Bunu benim Acer genişekran üzerinde sonra Emachine birimi için yeniden monitör çözünürlüğü düzeltmek için ayarlayabilir miyim? Monitör soru 14 ". Ne doğru çözünürlükte mi? Nasıl araba kısa bir gezi sırasında değişti? Saygılar Rob |
|
| |||
| |||
| Dave Thanks for your help. Ben Intel grafik denetleyicisi ile ayarları değiştirildi ve sıralanır. Yenileme hızını ve sreen büyüklüğü de yanlış oldu. Daha önce ben PC toplanan karışma birisi olduğunu düşünüyorum! Değerli ders öğrendim. Saygılar Rob |