![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримав стару Emachine 170 Desktop (XP SP3) грати з допомогти в моєму комп'ютері Адвент Tech звичайно. Він працював штрафу в друзья будинку, але коли я його додому частота контролю держави за межами діапазону 60.4khz/75.5hz. Emachine моніторі працює при підключенні до мого Dell настільних і моя Acer моніторі працює при підключенні до системи одиниць Emachine. Я не впевнений, що перший хіт з моєї Hammer! Будь ласка, допоможіть! Привіт Роб |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам потрібно встановити дозвіл екрану налаштування відстежувати підтримує у вікна властивостей.
| |||
| |||
| Спасибо за ответ Dave (знову!) Монітор непридатним (у тому, що слово?), А екран порожній, окрім повідомлення про помилку частоти. Кнопки меню на передній монітор не відповідає. Чи можу я встановити його на правильне дозвіл на моєму широкому моніторі Acer потім відновити його на Emachine блоку? "Монітор" в питанні 14 ". Що таке правильний резолюції? Як він змінився за коротку поїздку в моїй машині? Привіт Роб |
|
| |||
| |||
| Дейв, Дякуємо за вашу допомогу. Я змінив налаштування через контролер Intel Graphics і сортують його. Частоту оновлення екрану і скрін розміру обидва були неправі. Я думаю, хтось був втручання, перш ніж я зібрав комп'ютер! Цінні уроки. Привіт Роб |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Частота процесора! | user1987 | Процесори, материнські плати RAM & | 14 | 10 квітня 2008 04:18 |
| Допомога терміново необхідні ... Монітор помилку | Tidusffx | Генеральний обладнання чат | 11 | 9 березня 2008 02:18 |
| Wireless Frequency | JF90 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 22 грудня 2007 13:45 |
| Сигналу по діапазону, допоможи мені, будь ласка | slipend | General Software чат | 6 | 23 листопада 2007 10:06 |
| Необхідність верхній частині діапазону монітора комп'ютера | Громовержець | Графічні карти & Монітори | 5 | 3 жовтня 2007 22:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |