![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, můj přítel se blíží tažení vlasy ven. Důvodem je, je jeho monitorování otáček náhodně doby, mohl by se na ní pracuje a najednou monitor jede otáček. Teď to může být 10 minut ofter HES zaveditelný nebo 4 hodiny, je varys každý čas. Řekl, že všechna světla na monitoru, a na věži je stále stejné, ale na obrazovce jen otáček? HES vyzkoušeli obě VGA a DVI kabely, 3 různé typy monitorů, 3 g různé karty, 2 různé hd to, čištění věži, a každý maintenece zkontrolovat pod sluncem. Jsme oba běželi bezpočet virus skenuje a všechny resualts přišel čistý. Všechny můžu myslet teď je to flash BIOS a pokud selže, že možná podívat do držení jiného mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte náhradní PSU? Pokud je to špatný +12 V všechny vaše video karty by mohly být problémy, a ne produkující signál.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor Udržuje vypnulo. | phillie | Obecné Hardware Chat | 3 | 28. červenec 2009 08:39 |
| Vypnutí monitoru při přehrávání zvuku | starfish11040 | Operační systémy Windows | 1 | 25. května 2009 02:45 |
| Monitor není zapnut | ghbnic | Obecné Hardware Chat | 2 | 10 dubna 2008 02:28 |
| Monitor Vypnutí | přístřešek | Obecné Hardware Chat | 6 | 23. února 2008 16:40 |
| PC Monitor není zapnut | thony971 | Obecné Hardware Chat | 4 | 10. ledna 2008 06:06 |
| Thread Nástroje | |
| |