![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, ένας φίλος μου είναι κοντά στο τραβώντας τα μαλλιά του έξω. Ο λόγος είναι ότι, παρακολουθεί τις στροφές του σε τυχαίες χρονικές στιγμές, που θα μπορούσαν να εργάζονται σε αυτή και ξαφνικά η οθόνη πηγαίνει στροφών του. Τώρα αυτό μπορεί να είναι 10 λεπτά ofter HES εκκίνηση ή 4 ώρες, ΒΑΡΥΣ κάθε φορά. Είπε ότι όλα τα φώτα για την παρακολούθηση, και για τον πύργο παραμένει το ίδιο αλλά η οθόνη μόλις στροφές του; HES προσπάθησε τόσο VGA και DVI καλώδια, 3 διαφορετικά είδη μόνιτορ, 3 g διαφορετικές κάρτες, 2 διαφορετικά hd της, την καθαριότητα του πύργου, καθώς και κάθε maintenece έλεγχο κάτω από τον ήλιο. Έχουμε δύο έτρεξε αμέτρητα ιός σαρώνει και όλα resualts κατέληξε καθαρό. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι να το BIOS και αν αυτό αποτύχει ίσως εξετάσει συγκράτησης άλλου mobo; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε μια εφεδρική PSU; Εάν υπάρχει μία κακή +12 V όλες σας τις κάρτες οθόνης μπορεί να έχουν προβλήματα και δεν την εξαγωγή ενός σήματος.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|