![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, moj prijatelj je u blizini njegove kose vučenje vanjska strana. Razlog da se njegov monitor okrene od nasumce puta, on bi mogao biti rad na njemu i sve nagli monitor odlazi iz okreta. Sada ovaj svibanj biti 10 minuta ofter hes booted ili 4 sata, to varys svaki put. On je rekao sva svjetla na monitoru, a na toranj ostaje isti, ali ekran od samo pretvara? hes pokušao oba VGA i DVI kabeli, 3 različite vrste monitora, 3 različite g kartice, 2 različita hd-a, čišćenje kule, a svaki maintenece check pod suncem. Mi smo oboje ran bezbroj virus skenira i sve resualts došao čist. Sve ja mogu misliti o sada je flash BIOS-a ako to ne uspije, možda pogledati u dobivanju čekanje drugog mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li rezervni PSU? Ako postoji loša 12 V sve vaše video kartice bi mogle imati problema, a ne outputting signal.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor vodi isključivanja. | phillie | General Hardware Chat | 3 | 28. srpnja 2009 08:39 |
| Isključivanje pratiti tijekom sviranja audio | starfish11040 | Windows Operating Systems | 1 | 25. svibanj 2009 02:45 |
| Monitor ne uključivanje | ghbnic | General Hardware Chat | 2 | 10. travanj 2008 02:28 |
| Monitor isključivanja | proliti | General Hardware Chat | 6 | 23. veljača 2008 16:40 |
| PC Monitor nije uključivanje | thony971 | General Hardware Chat | 4 | 10 siječanj 2008 06:06 |
| Thread Tools | |
| |