פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

צג שומר מפנה את עצמו?

Reply

שרשרת כלים
Old 8 ספטמבר 2008, 23:15
קבוצת תורמים

Default צג שומר מפנה את עצמו?

היי כולם, חבר שלי הוא קרוב משיכת השיער שלו החוצה.
להיות הסיבה לכך היא, שלו לפקח הופכת באקראי של פעמים, יכול להיות שהוא עובד עליה, ואז פתאום את הולכת לפקח של פנייה. עכשיו זה עשוי להיות 10 דקות ofter hes booted או 4 שעות, זה varys בכל פעם. הוא אמר את כל האורות על צג, ועל מגדל נשאר זהה, אך רק הופכת את המסך של? שניהם ניסו hes VGA ו DVI כבלים, 3 סוגים שונים של צגים, 3 כרטיסים שונים G, 2 שונים של HD, ניקיון למגדל, וכל maintenece לבדוק תחת השמש.
שמנו הן רצו אינספור סריקות וירוסים וכל resualts ניגש נקי. כל מה שאני יכול לחשוב עכשיו היא פלאש ה-BIOS ואם זה לא יצליח אולי להסתכל מקבל אחוז אחר mobo?
Old 9 ספטמבר 2008, 01:12
קבוצת תורמים

Default צג שומר מפנה את עצמו?

האם יש לכם חילוף PSU?

אם יש רעה 12 V כל כרטיסי הווידאו שלך יכול להיות בעיות ולא outputting איתות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.