![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut tuturor, un prieten de-al meu este aproape de a trage de păr afara lui. Motivul este de a fi, sa monitorizeze transformă în mod aleatoriu de ori, el ar putea fi de lucru pe ea şi dintr-o dată de monitor se transformă din. Acum, acest lucru poate fi de 10 minute ofter Hes bootat sau 4 ore, de fiecare dată când acesta varys. El a spus toate luminile de pe monitor, iar pe de turn rămâne aceeaşi, dar pe ecran doar se transformă din? Hes încercat ambele VGA şi DVI cabluri, 3 tipuri diferite de monitoare, 3 carduri de diferite g, 2 diferite hd lui, de curăţare a turnului, şi de fiecare maintenece verifica sub soare. Am fugit cât nenumărate virus şi scanează toate resualts venit curat. Tot ce pot să cred că de acum este de a flash BIOS-ul şi în cazul în care nu poate privi în menţinere a unui alt mobo? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai o rezervă PSU? Dacă există o proastă 12 V-vă toate plăcile video ar putea fi probleme, şi nu afişarea de un semnal.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
![]() |
|
| Marcaje |