![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, мој пријатељ је у близини његове косе вуча вањска страна. Разлог да се његов монитор окрене од насумице пута, он би могао бити рад на њему и све нагли монитор одлази из окрета. Сада овај мај бити 10 минута офтер хес боотед или 4 сата, то варыс сваки пут. Он је рекао сва светла на монитору, а на торањ остаје исти, али екран од само претвара? хес суђен оба ВГА и ДВИ каблови, 3 различите врсте монитора, 3 различите г картице, 2 различита ХД-а, чишћење куле, а сваки маинтенеце цхецк под сунцем. Ми смо обоје еарлы безброј вирус скенира и све ресуалтс дошао чист. Све ја могу мислити о сада је фласх БИОС-а ако то не успе, можда погледати у добијању чекање другог мобо? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли резервни псу? Ако постоји лоша 12 В све ваше видео картице би могле имати проблема, а не оутпуттинг сигнал.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Монитор води искључивања. | пхиллие | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 28. јула 2009 08:39 |
| Искључивање пратити током свирања аудио | старфисх11040 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 25 мај 2009 02:45 |
| Монитор не укључивање | гхбниц | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10 април 2008 02:28 |
| Монитор искључивања | пролити | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 23 фебруар 2008 16:40 |
| ПЦ Монитор није укључивање | тхоны971 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 10 јануар 2008 06:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |