![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, benim bir arkadaşım saçları dışarı çekerek yakın. Bunun nedeni olarak, onun monitörün rasgele zamanlarda olur ise, bunun üzerinde çalışıyor olabilir ve aniden Monitörün kadar inen döner. Şimdi bu 10 dakika sıklıkla veya 4 saat boot HES, her zaman varys. Dedi Monitörün tüm ışıkları ve kule üzerinde ancak sadece bir döner ekran aynı kalır? HES de VGA ve DVI kablolar, monitörler 3 farklı tipte, 3 farklı gr kartları denedim 2 farklı HD's, kuleye temizleme ve güneş altında her maintenece kontrol edin. Biz ve sayısız virüs tarama koştum sonra tüm resualts temizlemek geldi. Tüm i şimdi ve BIOS flaş için eğer belki başka bir mobo ve elde tutmak bakmak başarısız olduğunu düşünüyor olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yedek PSU var mı? Eğer kötü bir 12 V tüm ekran kartları ve sorunlarınız olabilir sinyal çkş değil.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|