![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, мій друг близька до потягнувши його волосся. Причина в тому, його контролю поворотів у випадкові моменти часу, він міг би працювати на нього і раптом монітор проходить повороти. Тепер це може бути 10 хвилин ofter ГЕС завантаження або 4 години, varys кожного разу. Він сказав, що всі ліхтарі на моніторі, і на вежі залишається тією ж, але на екрані тільки повороти? ГЕС спробував як VGA і DVI кабелі, 3 різні типи моніторів, 3 G різні карти, різні 2 HD, прибирання вежу, і кожен maintenece перевірка під нд Ми побігли обидва незліченних вірус сканує і всі resualts підійшов чистими. Все що я можу думати зараз є Flash BIOS, і якщо це не вдається, може бути, побачити фото добути другий плат? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи є у вас запасний блок живлення? Якщо є погані 12 V всі відеокарти можуть бути проблеми, а не виводити сигнал.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Монітор Зберігає відключення. | phillie | Генеральний обладнання чат | 3 | 28 липня 2009 08:39 |
| Відключення монітора під час відтворення аудіо | starfish11040 | Операційні системи Windows | 1 | 25 травня 2009 02:45 |
| Монітор не включенням | ghbnic | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 квітня 2008 02:28 |
| Монітор Вимкнення | сарай | Генеральний обладнання чат | 6 | 23 лютого 2008 16:40 |
| Монітор комп'ютера не є включення | thony971 | Генеральний обладнання чат | 4 | 10 січня 2008 06:06 |
| Різьба Інструменти | |
| |