![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моят компютър екран просто ще започнете мига и изключване, но когато спре да съществува реда за определяне на екрана и компютъра се рестартира somtimes също така, аз имам променен на твърдия диск и инсталира Windows, за да видите, че ако си работил, но все още го правят. Аз имам също настанявам-късно графики водача, но то didn't помогне. Помощ!
| |||
| |||
| Ако подобен проблем с моя компютър, не много отдавна. Линии нагоре и надолу на екрана и ще заключа. Сложете в нова видео карта и всичко е наред. |
|
| |||
| |||
| Бихте тази причина компютърът да се рестартира? Също така, че компютърът е доста стар и аз арго разберете какво модел е да се купи нова графична карта. Така IM малко остана ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Свали Еверест от сваляне раздел Тук
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако картата ви е постоянно повторно определяне на това е VGA настройки, независимо от prefences промени, които могат или не могат да направят това е изстрел Страхувам се. Линиите на екрана силно препоръчваме това е загуба на това е настройки. Нова карта струва ми време. Това не е свързано с водача от пътя.
|
| |||
| |||
| Ето |
|
| |||
| |||
| Колко искаш да харчите? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем с монитора на екрана | duus92 | Графика на карти & Монитори | 1 | 2-ро Oct 2008 10:31 |
| LCD телевизор / монитор проблем | rescue41 | Графика на карти & Монитори | 4 | 23rd Jan 2008 01:12 |
| Проблем с монитора! Две линии на него! | Sendron | Графика на карти & Монитори | 1 | 18 Окт 2007 12:17 |
| Какъв е проблемът с моя LCD TFT монитор? | pchopra65 | Графика на карти & Монитори | 12 | 22 Юли 2007 00:18 |
| Dual монитор проблем | knexkid | Графика на карти & Монитори | 4 | 19 май 2007 г. 06:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |