![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje obrazovce PC bude jen blikat a vypnout, ale když se zastaví tam je vedení dolů obrazovka a počítač se restartuje sám také somtimes jsem přeformátování pevného disku a přeinstalovat windows, jestli aby pracoval, ale jeho stále ještě dělá. Také jsem nainstalovány nejnovější ovladače grafické karty, ale didnt help. Nápověda!
| |||
| |||
| Měl podobný problém s mým počítačem není tak dávno. Řádky obrazovky nahoru a dolů, a to by zamknout. Put in novou grafickou kartu a vše je v pořádku. |
|
| |||
| |||
| By to způsobit, že počítač sám restartuje? Také je poměrně starý počítač, a já dotírat nález, jaký model si koupit novou grafickou kartu. So im trochu strčil ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download Everest z sekci Ke stažení Tady
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud vaše karta je neustále znovu-nastavení je vga nastavení, bez ohledu na jakékoli prefences změny, které mohou, ale nemusí dělat tak je to shot I'm afraid. Čáry na obrazovce silně naznačují, že to ztrácí to nastavení. New mám dojem karta času. To není řidiče, pokud jde o cestu.
|
| |||
| |||
| Tady to máš |
|
| |||
| |||
| Kolik chcete utratit? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s sledovat obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. říjen 2008 10:31 |
| LCD TV / monitoru problém | rescue41 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. leden 2008 01:12 |
| Problém se mi monitor! Dva řádky na to! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. října 2007 12:17 |
| Co je to za problém s mým LCD TFT monitor? | pchopra65 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 22. července 2007 00:18 |
| Duální problém sledovat | knexkid | Graphics Cards & Monitory | 4 | 19. května 2007 06:07 |
| Thread Nástroje | |
| |